luni, 27 octombrie 2014

Produsul saptamanii - Laptop Toshiba Satellite P70

    V-ati intrebat vreodata daca un laptop poate fii un inlocuitor al vechiului desktop?


Iata ca Toshiba, cu modelul Satellite P70 (Arion 10SQG) este un laptop placut la vedere si poate fii folosit cu incredere pe post de desktop datorita display-ului mare si a performantelor impunatoare. 

    Acesta beneficiaza de un sunet exceptional, o carcasa din aluminiu si suficienta putere pentru jocuri.
    Puterea laptopului P70-A consta in a patra generatie de procesoare Intel® Core™ si cea mai recenta si mai rapida placa grafica NVIDIA®. 

De la efectuarea mai multor activitati pana la crearea clipurilor video si executarea jocurilor pe PC care necesita resurse grafice pe care P70-A nu intarzie sa le ofere. Iar cu NVIDIA® GeForce® Experience™ puteti optimiza setarile jocurilor si obtine cele mai recente drivere GeForce pentru PC disponibile la descarcare de pe site-ul web local NVIDIA. 

   Laptop-ul utilizeaza un hard disk hibrid care combina un hard disk de 1 TB cu o unitate SDD de 8 GB. Ultimul lucru, dar nu cel mai putin important, memoria de 8 GB v-a amplifica randamentul laptopului. Deci, aveti tot ce e mai bun din toate: stocare extinsa pentru fisiere, procesare simultana constanta a mai multor activitati, performanta spectaculoasa a jocurilor si incarcare mult mai rapida a aplicatiilor.


    Un laptop P70-A este un centru de divertisment la superlativ. 

    Cu compatibilitatea Ultra HD prin HDMI, acesta transforma continutul video in rezolutie de calitate Ultra HD, astfel incat sa puteti observa fiecare detaliu uimitor pe un televizor Ultra HD. 
Asta nu e totul. Chiar si fara o conexiune de retea, tehnologiile Intel® Wireless Display si Miracast™ va permit sa redati in flux continut intre televizoare, laptopuri, telefoane Android si alte dispozitive Wi-Fi Direct. 

    Sau utilizati functionalitatea Sleep-and-Music pentru a asculta cu placere muzica stocata pe dispozitivele mici, prin intermediul sistemului de difuzoare Harman Kardon®, chiar daca laptopul este oprit. Iar transferul de date este intotdeauna super-rapid cu cele 4 porturi USB 3.0.


    Sunet exceptional - Cele doua difuzoare stereo Harman Kardon® redau un sunet exceptional cu ajutorul tehnologiei Slip Stream si sunetului intensificat cu DTS® Studio Sound™, cu o putere de 6 W la redarea muzicii. Cu sunetul surround excelent definit, puteti patrunde cu adevarat in lumea filmelor, jocurilor si a emisiunilor TV cu un bas profund si cu sunete inalte perfecte care va vor atrage in mijlocul actiunii.


Caracteristici: 
Tip procesor: Intel® CoreTM i7
Model procesor: 4700MQ
Numar nuclee: 4
Tehnologie procesor: 22 nm
Frecventa procesor: 2400 MHz
Turbo Boost pana la: 3400 MHz
Procesor grafic integrat: Intel HD Graphics 4600
Capacitate memorie: 8 GB DDR3
Frecventa: 1600 MHz
Diagonala (inch): 17.3
Rezolutie: 1920 x 1080
Capacitate stocare: HDD 1 TB + SDD 8 GB

Video: NVIDIA GeForce GT 745M 2 GB DDR3