marți, 7 iulie 2015

Ati auzit de OnePlus One? Apare OnePlus 2

OnePlus, compania care a lansat unul dintre cele mai spectaculoase smartphone-uri din 2014 va lansa in viitorul apropiat, un nou model, denumit OnePlus 2.



OnePlus 2  ar urma sa aiba specificaţii de ultima ora – un procesor Qualcomm Snapdragon 810, 4 GB de memorie RAM şi un ecran de 5,5” cu rezoluţie Quad HD.

Construit pe aceiasi structura ca si Xiaomi Mi Note Pro, modelul One Plus Two va evolua si la capitolul autonomie, gratie bateriei de 3.300 mAh, mai mare cu 200 mAh fata de prima generatie. In plus, va avea un sistem de operare propriu, Oxygen OS, bazat pe Android 5.1 Lollipop.

Legat de pret, One Plus 2 ar urma sa fie vandut la 435 de dolari, fata de 269 de euro (One Plus One 16 GB) si 299 euro (64 GB) – preturi pentru Romania. Chiar si la acest pret, telefonul va costa la jumatate fata de principalii sai rivali – iPhone 6, HTC M9 sau Samsung Galaxy S6/Edge.



“Telefonul va fi disponibil in toate pieţele in care ne-am lansat serviciile”, a confirmat Carl Pei, precizand ca sistemul de vanzare bazat pe invitaţii va fi pastrat.

Pana sa vedem OnePlus 2, ne mulţumim şi cu OnePlus One, telefonul-vedeta din 2014, care are dotari inca la un nivel de top – ecran 5,5” Full HD, procesor Snapdragon 801 la 2,5 GHz, 3 GB RAM şi camere de 5 respectiv 13 megapixeli.

OnePlus One poate fi comandat şi din Romania. Site-ul oficial a fost actualizat cu o varianta in limba romana, insa este in continuare nevoie de utilizarea unei invitaţii pentru a putea intra in posesia smartphone-ului. In fiecare marţi acesta poate fi comandat de catre oricine, insa stocul este intotdeauna limitat. Preţurile in euro au fost de asemenea actualizate: 269 euro pentru varianta alba cu 16 GB spaţiu de stocare intern şi 299 euro pentru cea neagra cu 64 de GB.



Chiar daca, intre timp, au fost lansate telefoane mult mai performante (iPhone 6, HTC M9, Galaxy S6 etc.), smartphone-ul chinezesc reprezinta, in continuare, o achizitie excelenta, in conditiile in care pretul este semnificativ mai mic.


Configuratia tehnica ii permite sa ruleze aproape orice aplicatie, iar experienta de utilizare este una optima. Telefonul OnePlus One poate fi cumparat de pe site-ul oficial, in limba romana, fara invitatie, in fiecare zi de marti, modelul cel nou de asemenea va fi disponibil pe acest site.