duminică, 7 februarie 2016

Pontul zilei 8.02.2016

    LeHavre - Dijon 

    Indiferent de antrenor, in ultimele sezoane, LeHavre a jucat ofensiv in special pe propriul teren. Au in lot jucatori creativi si atacanti buni pentru acest nivel (Gimbert, Duhamel, Mendes, Fontaine). Chiar daca au pierdut la Red Star in ultima etapa, ei au fost vioara intai in acel meci, fiindu-le refuzat un penalty clar si ratand cateva ocazii bune. Au platit tribut neatentiei in aparare, in special la al doilea gol. 

    Dupa aspectul jocului un egal ar fi fost meritat asa insa pierzand, LeHavre are neparat nevoie de punte aici pentru a nu pierde contactul cu echipele care se bate pentru locul 3. Dijon a inceput sa slabeasca ritmul, insa si asa au reusit doua victorii consecutive, ambele 1-0. Un penalty transformat la Creteil si o imensa greseala a apararii lui Valenciennes, si fara prea mult efort Dijon a luat 6 puncte si s-a instalat pe primul loc, acolo unde va ramane si dupa aceste meci daca nu p ierd la o d iferenta mai mare de 2 goluri. Si ei au trei jucatori ofensivi in forma Sammaritano, Diony si Tavares asa ca este de asteptat sa marcheze si ei aici.

    Grafica ne arata ca in cele 24 de runde disputate atat de Le Havre cat si de Dijon au inregistrat 5, respectiv 6 remize in acest sezon. Partida tur a fost castigata de Dijon cu 2-1 in compania lui Le Havre dar per totalul ultimelor 5 intalniri directe gazdele acestei partide conduc cu 2-1 la general iar doua jocuri sau incheiat la egalitate.

    In concluzie, asteptam un meci in care sa vedem goluri, ambele echipe marcand.

    Pariu - Peste 2,5

    Desi variatiile nu sunt foarte mari, cateva dintre scaderile de cote inregistrate astazi, pentru meciurile de maine, ne-au atras atentia.

    Acestea ne pot ajuta pentru a alege sau a evita un anumit pariu.

    Astfel, o scaderea considerabila de cota o au meciurile de mai jos, in care va prezentam in tabel cele doua echipe, pontul, si cele doua cote, cea veche si cea noua:

Kasimpasa
Genclerbirligi
1
2
1.83
Wil 1900
Schaffhausen
1
2
1.78
Panionios
Panaitolikos
U 2,5
1.78
1.5
Kallithea
Kerkyra
2
2.1
1.55
Sporting Lisbon
Rio Ave
U 2,5
1.35
1.22
Arminia Bielefeld
MSV Duisburg
1
2.04
1.86
Espanyol
Real Sociedad
X
3.3
3.1
Braga
Estoril
1
1.6
1.47