duminică, 21 februarie 2016

Samsung Galaxy S7

   



    „Clienţii noştri sunt inspiraţia noastra pentru fiecare inovaţie. S6 şi S6 Edge au fost cu adevarat inovaţie, dar S7 şi S7 Edge fac un pas mult mai departe, priviţi”, a fost declaratia lui Justin Denison, Vice-preşedinte Samsung şi Director al diviziei Samsung Mobile.



    Prezentarea Samsung Galaxy S7 de la Barcelona a inceput cu video-ul care prezinta evoluţia şi inovaţia Samsung, de la primul telefon al companiei pana in prezent. Peste 600.000 de mii de persoane au urmarit in timp real prezentarea flagship-urilor Samsung, Galaxy S7 şi S7 Edge, iar primul care a intampinat audienţa a fost nimeni altul decat CEO-ul companiei, DJ Kon.




    „Sunt incantat sa fiu aici, in faţa a mii de oameni şi cu sute de mii de oameni care ne urmaresc. Nu am visat niciodata ca voi sta vreodata pe o scena ca aceasta, in faţa a atat de multa lume.”, a declarat CEO-ul companiei SamsungDJ Kon. „Ca şi companie, Samsung a invaţat sa asculte şi sa ia cele mai bune decizii, astfel devenind un pionier in luarea deciziilor. Ambiţia a fost intotdeauna din ce in ce mai mare. Am realizat ceea ce alţii doar au visat.

    Invitaţii au avut posibilitatea de a trai o experienţa de realitate virtuala chiar la lansarea Galaxy S7. „Oferiţi-mi posibilitatea de a va prezenta Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge. Acestea sunt dispozitivele care fac diferenţa intre ce poate face un telefon şi ce poate fi un smartphone”, a fost replica prin care a introdus CEO-ul Samsung dispozitivele anului.

    Urmareste mai jos tot eventimentul, deruleaza la minutul 35:00 pentru a vedea cum a fost lansat cel mai nou model de smartphone de la Samsung.