duminică, 3 martie 2013

Tendinte in moda masculina – primavara 2013

Pentru ca inca  iarna nu a plecat, fashion designerii au prezentat inca de anul trecut colectiile pentru sezonul de primavara in 2013 in moda pentru barbati, ar fi bine sa stim cam in ce directie ne indreptam.
Daca nu stii care sunt tendintele pentru sezonul de primavara anul acesta, afla principalele 5 trenduri ale sezonului!

Culorile primare

Daca primavara trecuta culorile electrice au dominat creatiile pentru barbati, anul acesta se revine la culorile primare. Printre casele de moda care recomanda culorile primare pentru tinutele masculine in primavara lui 2013 se numara Lacoste, Nautica, Michael Kors si Gucci.
Stilul militar

Tindem sa credem ca stilul army nu va iesi din trend niciodata, asa ca pregateste-ti hainele de tip army din garderoba. Tinutele pentru barbati in stilul army/navy sunt recomandate de J.Crew, Mark McNairy, Todd Snyder si Burberry Prorsum.
Accesorii puternice

Designerii propun pentru sezonul de primavara 2013 accesorii in nuante neon, de la incaltaminte la curele sau genti.
                                   

Elementele sport

Un trend surprinzator vine odata cu aceasta primavara in moda masculina. Fashion designerii ne propun imbinarea stilului smart casual sau business cu cel sportiv. Si aici nu se refera la pantofi sport si pantaloni de costum, ci la completarea unei tinute office cu o jacheta sport sau casual.
Dungile

Dungile sunt o alta alegere spectaculoasa pentru noul sezon: dungile. Tommy Hilfiger propune sacouri in dungi, Ronen merge pe accesorizarea cu cravate in dungi, iar Dolce&Gabbana ne propune camasi button-up tot in dungi.