marți, 26 februarie 2013

Sfaturi cadouri de 8 Martie!

Pe masura ce se apropie de Ziua Femeii, toti barbatii simt o presiune puternica din partea femeilor care se asteapta la un cadou de la ei. Bietul barbat isi framanta mintea cautand sa raspunda la spinoasa intrebare: ce cadou sa ofere iubitei sau sotiei, mamei, prietenei, sorei, sefei sau colegei lui?
Nu va faceti griji,  vom da aici exemple de idei deosebite de cadouri de 8 martie care sa va scoata din impasul alegerii cadoului potrivit pentru toate aceste femei 



Florile sunt un cadou universal, orice barbat stie prea bine ce influenta pot ele sa aiba asupra unei femei!
Nu degeaba se spune ca femeile sunt ca florile – acestea sunt atat de gingase, fragile si enigmatice. Cele doua mari mistere ale omenirii – florile si femeile – isi dau intalnire in data de 8 Martie, de Ziua Femeii. Prin urmare, conform traditiei, florile au fost si raman cadoul numarul 1 de 8 Martie.
Cu toate acestea, poti sa improvizezi pe tema florilor: de exemplu, in loc de obisnuitul buchet de flori, surprinde-o cu un aranjament cu flori de martipan sau ciocolata. Apeleaza la un atelier specializat pentru torturi de nunta si iti va face cel mai inedit buchet de flori din dulciuri. Un aranjament viu colorat de zahar candel, crema de ciocolata si flori va incanta pe orice femeie, fie ca e vorba de mama ta, prietena draga, sora sau colega.
Asadar daca ai imaginatie cadoul tau va fi primit ba chiar va intra in istorie, daca nu istoria lumii macar in amintirea persoanei iubite.

Cadouri de 8 Martie pentru mama si bunica
In viata fiecarui barbat exista anumite femei a caror dragoste si grija sunt eterne. Ele sunt alaturi de tine din momentul nasterii si au o intelegere fara margini, oricare ar fi problemele cu care te confrunti. Aceste doua fiinte binecuvantate sunt mama si bunica ta.
Poate le-ai neglijat in ultimii ani tocmai pentru ca te-ai obisnuit cu iubirea lor? Da-le inapoi o parte din afectiunea primita sub forma unui cadou de 8 martie special, care sa le emotioneze si sa le aduca zambetul pe buze.
Ai putea alege un parfum atemporal de la o firma frantuzeasca de high fashion. Iti recomandam de exemplu Chanel No 5 pentru ca e parfumul atemporal prin excelenta, sinonim cu luxul si rafinamentul. Orice femeie care nu il are deja si-l doreste, asa ca fa-i-l cadou mamei sau bunicii tale.
La fel de potrivit este si un set de sfesnice argintate, pentru ca va dobandi imediat statutul de obiect decorativ care va fi utilizat la orice masa mai pretentioasa. Pentru ca femeile mature se bucura sa gateasca si sa fie apreciate pentru bucatele lor, ofera-le un set de betisoare de branzeturi sau un set de tacamuri de branza.
O rama foto argintata, cu poza voastra e intotdeauna o optiune fericita. Chiar daca are deja poze cu voi, ii va placea sa aiba oricat de multe, pentru a le aranja frumos in living. Stii cat le plac fotografiile mamelor si bunicilor, asa ca nu te feri sa le oferi cat mai multe cu fiecare ocazie festiva!
Nu in ultimul rand, alaturi de cadou ofera-i si o felicitare deosebita, pe care sa o pastreze pe noptiera. Poti alege o felicitare tridimensionala sau una desenata de mainile tale.

Cadouri de 8 Martie pentru iubita sau sotie

Inteleptii spun ca primul impuls este cel corect si drept pentru ca te duce direct la tinta. Prin urmare, daca de 8 martie – ziua femeii – ti-a venit ideea de a oferi bijuterii pretioasei tale iubite sau sotii, atunci sa stii ca la asta s-a gandit si ea. Fiecare femeie iubeste bijuteriile si mai ales barbatii care isi permit sa le ofere bijuterii, asa ca trebuie sa joci daca ai intrat in hora. Sigur, nimeni nu iti cere sa-i oferi diamante daca nu iti permiti, dar alege totusi o bijuterie frumos executata, eventual cu perle sau cu o piatra semipretioasa.
O alta idee buna si apreciata ar fi  o poseta din piele handmade sau un portofel special. I
O ultima sugestie, mica dar atat esentiala: nu uita sa-i aduci micul dejun in pat, chiar de 8 martie. Chiar daca gatesti omleta, servirea micului dejun la pat o va incanta sincer. Daca vrei sa transformi omleta in ceva special, adauga cativa creveti prajiti in unt si vei avea un mic dejun gourmet pentru tine si aleasa inimii tale.

Cadouri de 8 Martie pentru sora ta

Aici poti fi mai relaxat, va cunoasteti de o viata, ia-i ceva informal si durabil, care sa simbolizeze faptul ca va cunoasteti dintotdeauna si ca va sprijiniti la bine si la greu.
De 8 martie, sora ta ar aprecia o cutie de bijuterii de calitate primita de la tine. Nu te gandi ca nu are nevoie de asa ceva, pentru ca oricarei femei ii lipseste o caseta de bijuterii de piele, eleganta, cu multe sertare, in care sa-si pastreze organizat bijuteriile sale. E posibil sa si-o doreasca mult, dar sa nu dea bani pe ea, pentru ca o cutie de bijuterii nu se vede iar o femeie prefera mai degraba sa-si ia o noua bijuterie sau o bluza pentru ca se vad.
Daca ti se pare un cadou prea mare, cumpara-i o oglinjoara de buzunar personalizata cu numele ei, o bratara din piele sau un portofel de piele handmade, pictat manual in culori vesele.
Toate aceste cadouri vor intari si mai mult legatura voastra de o viata si pe viata.

                                              

Cadouri de 8 Martie pentru sefa si colegele de birou 

O mare din viata ta o petreci la munca, de aceea e important sa fii in relatie foarte buna cu femeile de la birou. De 8 martie nu uita sa le oferi cadouri colegelor si sefelor tale, nu de alta, dar ai nevoie de o convietuire cat mai pasnica in cusca cu lei, iar ziua femeii e o ocazie buna de a imblanzi felinele cu care muncesti.
Iti sugeram in acest sens o felicitare 3D . Daca vrei sa fii mai generos cu colegele tale, ofera-le o bratara de piele impletita, se vor bucura nespus si o vor purta!
In cazul in care colega ta isi petrece majoritatea timpului la calculator, ii poti oferi un mouse optic original sau alt obiect decorativ de birou care-o va bine dispune in fiecare zi, de exemplu un ceas fantezie sau o clepsidra. Atunci cand cauti un obiect pentru birou, alege ceva vesel si viu colorat, care sa rupa monotonia de la serviciu.
Pentru sefa ta, reprezentantii sexului puternic pot pune mana de la mana si-i pot face un cadou in numele tuturor barbatilor din echipa. Recomandam evitarea cadourilor prea personale, pana la urma nu va trageti de sireturi, deci evita parfumurile, hainele sau articolele de lenjerie.
Iti recomandam in schimb accesoriile: o esarfa de marca, un etui de piele pentru bijuterii sau chiar o geanta de piele originala, pictata manual. In geanta puteti insera o felicitare haioasa, eventual 3D, pentru ca sa o pastreze mult timp, amintindu-si ca si barbatii pot da dovada de foarte mult gust daca isi pun mintea.
Nu e nevoie sa va mai spunem ca orice ai alege, cadoul trebuie sa fie insotit de un buchet mare de flori si bineinteles o felicitare semnata de toti barbatii din colectiv.



In incheiere speram ca v-am fost de ajutor si ca sfat esential este sa nu va zgarciti si sa nu fiti comozi, ziua femeii e odata in an, a barbatului in fiecare zi daca stie cum sa le trateze pe femeile din viata lui! In final, uram spor la cumparaturi barbatilor si un 8 martie de vis femeilor!