marți, 9 aprilie 2013

Moda femei primavara/ vara 2013


Moda anului 2013 vine cu noi provocari din partea designerilor, asa ca mai jos veti vedea cateva  propuneri pe care dvs le puteti alege. Ca si culori, se poarta albul, alb-negru, culori deshise si aprinse, rozul pal, albastru-apa etc.

Imprimeurile

Imprimeurile cuceresc moda anului 2013 prin diversitate si stil. Forme geometrice, imprimeuri florale, buline, carouri, sunt doar cateva mentionate din gama larga de tinute. Alegeti varianta perfecta si veti straluci.

Tesaturile din plasa

Ceea ce va propun designerii in primvara 2013 nu e deloc avantajos pentru orice femeiedar daca sunt indraznete. Se poarta tesaturile plasa, fiind la moda in sezonul cald! Aceste tinute care lasa o parte a corpului goala sunt atat de senzuale incat fiecare femeie va cucerii tot.

Piele

Nu evitati îmbrăcămintea din piele pentru primavara. Acest trend se întoarce cu o viziuni moderne: umeri rotunjiti, volum suplimentar sau scurt si chic.

Colantii

Colantii stau in fruntea de sus a modei. Formele doamnelor devin cu totul apetisante in ei. Au mers atat de departe designerii, incat cei mai trendy colanti sunt cu taieturi, exact cum vedeam pe animatoarele din cluburi. Alegeti colanti cu imprimeuri atractive, din piele, cu taieturi. Nimic nu e mai la moda.
Nu uitati de dungi. Dungile si cusaturile sunt cele mai recente tendinte pentru sezonul 2013. Nu aveti nevoie decat de o geanta mai mare in dungulite vesele albastre si albe pentru a lua drumul care duce la plaja!

                                   

In materie de rochii, in acest an designerii  recomanda culori neon sau metalice, forme grafice sau imprimeuri florale si clasica combinatie alb-negru, unde predomina in mod special imprimeul in dungi.

Rochii cu imprimeuri grafice

Rochiile cu forme geometrice sunt o adevarata piesa de arta, ce atrag toate privirile. Purtand o astfel de rochie cu accesorii feminine si simple, va pune in evidenta modelul rochiei.
O astfel de rochie se poate purta la orice ocazie, deoarece imprimeurile grafice pot fi atat elegante, cat si casual sau sport.

Rochii cu imprimeuri florale

Daca sunteti o fire feminina, boema, careia ii place sa isi etaleze bunul gust si simplitatea, atunci optati pentru rochii cu imprimeuri florale, puternic colorate.
O astfel de rochie poate fi asortata cu un cardigan supradimensionat sau o geaca feminina, din piele sau denim.

Rochii in combinatia alb-negru

O combinatie clasica, de bun gust si foarte cautata printre celebritatiile de la Hollywood este combinatia alb-negru, care emana eleganta. Dungile sunt la mare cautare si sunt imprimeul vedeta din acest sezon, asa ca optati pentru o rochie in dungi alb-negru.
O astfel de rochie poate fi asortata cu accesorii simple si colorate, geci feminine sau puteti opta pentru un look hard-rock, asortand unei rochii in dungi o geaca din piele neagra.

                                

Rochii culori neon

Si in anul 2013, culorile neon sunt la mare cautare. Ba mai mult, acum se poarta mai indraznet ca niciodata. O rochie neon va poate scoate din anonimat daca nu stiti ce sa purtati si nu are nevoie de alte accesorii.
O puteti purta in diferite culori precum albastru electric, galben aprins sau fucsia, iar daca asortati o astfel de rochie neon cu accesorii neutre, veti avea un look sigur si in tendinte!

Rochii in culori metalice

Un trend cu care veti iesi cu siguranta in evidenta este cel metalic. O astfel de rochie se poate purta in club, deoarece este potrivita pentru o astfel de locatie.
Se poate opta pentru rochii mov metalic, verde metalic, rosu metalic sau albastru metalic, pe care sa le asortati cu accesorii nude sau negre, simple.