miercuri, 5 noiembrie 2014

Armin van Buuren revine în Romania

    Armin van Buuren se întoace în România cu cel mai mare show al său "Armin Only Intense". 

    Evenimentul va avea loc la Romexpo, București, pe 8 noiembrie 2014, DJ-ul olandez venind însoțit de o echipă de peste 20 de muzicieni, vocaliști, acrobați și dansatori.




     Declarat de 5 ori  “cel mai bun dj al lumii”, Armin van Buuren se află din 2007 până în prezent în topul preferințelor publicului ascultător de trance. 

    Cu o carieră începută în 1995, Armin van Buuren este printre puținii DJ care au primit o nominalizare la Grammy, în această listă scurtă fiind incluși alături de el Tiesto, Paul van Dyk și BT (Brian Wayne Transeau). Piesa care i-a adus nominalizarea este “This Is What It Feels Like“, melodia intrând în cursa pentru Grammy în 2014. DJ-ul în vârstă de 37 de ani este, de asemenea, primul artist de muzică house care s-a clasat pe prima poziție în topul albumelor din Olanda, discul care i-a adus această performanță fiind “Imagine“.



    Pe 8 noiembrie, faimosul DJ olandez va vizita din nou România, aducând la București show-ul “Armin Only Intense“, cel mai mare proiect conceput vreodată de un DJ.

     Show-ul va fi prezentat pe 3 scene, pentru 6 ore complete în cea mai mare arenă indoor din România, Romexpo. Armin va fi la pupitru încă din primul minut și va menține nivelul de adrenalină printre fani, până la final. Cu niciun DJ în warm-up, Armin se va asigura că evenimentul va fi ceva unic, un show incendiar la care publicul nu a mai asistat până acum.

     “Armin Only Intense” a călătorit în jurul lumii în ultimul an și a fost primit foarte bine de către public. Aproape toate evenimentele au fost sold-out, așa încât fanii din România care doresc să ajungă la show sunt invitați să-și achiziționeze bilete din timp. Show-ul “Armin Only Intense” va avea loc pe 8 noiembrie 2014 la Romexpo, fiind organizat de Alda Events.