joi, 6 noiembrie 2014

Range Rover Holland & Holland

                Un Range Rover normal pur și simplu nu destul pentru tine? Produs de Land Rover, SVO (Special Vehicle Operations) în colaborare cu producatorul de lux arma Holland & Holland, acest proiect SUV extrem de rar este o versiune cu ampatament lung a varfului de gamă Range Rover. 



                Masina din imagini nu numai ca este un Range Rover Holland & Holland, ci este un Range Rover Holland & Holland, ce va fi produs intr-o cadenta de doar 100 de unitati anual – de vreo 10 ori mai mica decat cea a lui Rolls-Royce Phantom.

                Se spune despre acest tot-teren ca este cel mai luxos SUV din lume, iar daca aruncam o privire in habitaclul inspirat de creatiile fabricantului de arme Holland & Holland intelegem si de ce: nu mai putin de 31 de elemente decorative confectionate din lemn natur, virtual identice cu cele folosite de armurierul englez, intra intr-o armonie perfecta cu pielea de cea mai buna pentru a crea un peisaj artificial de o splendoare rara.



Partea exterioară are elemente din gama Land Rover, cunoscute si pana acum, cu o nuanta unica de vopsea verde, plus o siglele de Holland & Holland. Insa odata ce te duci înăuntru, veți vedea ca merita banii în plus.



                Este nevoie de 150 de ore-om pentru a transforma decorul unui Range Rover obisnuit intr-o opera de arta cu patru scaune individuale, frigider pentru sticlele/paharele de bauturi alcoolice si volan gravat cu modelul de pusca al proprietarului, fapt care justifica pe deplin cele 120.894 de lire sterline (139.650 de lire sterline pentru clientii din Marea Britanie) care alcatuiesc pretul de baza.



                Fiecare Range Rover Holland & Holland va fi livrat cu plinul facut, mai exact, pe langa plinul rezervorului va mai fi livrat si cu un stoc complet de bauturi fine – printre care whisky Balvenie, gin Hendrick, vodca Ivan cel Groaznic si sampanie Pol Roger –, ce va fi realimentat gratis de-a lungul primului an de posesie a masinii.



                Cheers!