miercuri, 12 decembrie 2012

Idei cadouri de Craciun Partea I (pentru barbati)

Craciunul se apropie si febra cumparaturilor incepe sa puna presiune asupra noastra. Fie ca esti in cautarea unui cadou pentru cineva apropiat sau pentru cineva cu care ai o relatie mai distanta sau poate profesionala, un cadou potrivit de Craciun poate spune ceea ce simti cu adevarat. Un cadou vorbeste despre tine, vorbeste in numele tau.
Cadoul ideal de Craciun exprima cat de mult iubesti, respecti, apreciezi si intelegi oamenii din viata ta, indiferent daca este vorba de familia ta, colegii de birou sau pur si simplu un client minunat.
Ghidul cadourilor de Craciun pentru barbati te ajuta sa gasesti cadourile ideale de Craciun, in functie de relatia pe care o ai cu barbatul respectiv: poate fi pentru iubitul/sotul, tatal sau seful tau. Oferiti-le barbatilor vostri un cadou de Craciun pe care sa nu-l uite niciodata!
Pe masura ce se apropie sarbatorile, oricine are in minte un singur lucru: sa gaseasca cadoul perfect de Craciun. Te invitam si pe tine sa te inarmezi cu sfaturile expertului si sa descoperim impreuna cel mai frumos cadou de Craciun (pentru fiecare persoana speciala din viata ta!





Cadouri de Craciun pentru iubitul sau sotul tau

Cadourile sunt intotdeauna o placere, mai ales cele de Craciun si indeosebi daca ti se ofera tie si nu altcuiva! Sa nu-l crezi pe iubitul tau atunci cand spune ”Nu am nevoie de nimic, te iubesc foarte mult si fara nici un cadou!” Poate ca te iubeste, dar o mica atentie il va face sa te iubeasca si mai mult.
Prin urmare, ce cadou si-ar cumpara el de Craciun? Nu luam in considerare un Aston Martin sau un iaht din motive evidente. De asemenea, nici sa nu te gandesti la o felicitare, barbatii sunt complet indiferenti la ele.
Ideea cadoului de Craciun pentru iubitul sau sotul tau o sa-ti vina de la sine daca-i urmaresti slabiciunile, adica hobby-urile. Ce ii place barbatului tau? Pescuieste, joaca biliard, golf, jocuri de noroc, fotbal? Ii plac masinile, bautura, fumeaza? In functie de preferintele lui avem deja o gramada de idei de cadouri diferite pentru el. Ai grija totusi la preferintele lui concrete. Daca tine cu Steaua nu fa gafa sa-i cumperi echipament de la Dinamo doar pentru ca e tot o echipa de fotbal! Daca foloseste doar echipament de pescuit de la o anumita firma, e clar ca stie ce vrea si nu-si doreste o lanseta de la o alta firma. Detaliile acestea sunt foarte importante, deoarece fac diferenta dintre esec si reusita. In continuare o sa-ti oferim cateva sugestii de cadouri pentru fiecare punct.
Pescuit: daca este un pescar inrait are nevoie de o groaza de obiecte, de la termos pentru diminetile friguroase, pana la scaun pliant sau mulinete.
Fotbal: daca este un microbist caruia nu-i place miscarea, dar care merge la meciuri de fotbal ca suporter, ia-i caciula sau fular cu echipa preferata ori o toba sau o trompeta.
Biliard: poti sa-i iei un tac, o manusa speciala pentru biliard sau, daca iti permiti, chiar o masa de biliard. Astfel, de Craciun va gasi mai interesant sa stea acasa, sa joace o bila cu prietenii, decat sa te tarasca in vizita la mama soacra.
Jocuri de noroc: aici ai de ales intre multe variante: poti sa-i iei un set de carti de joc pentru poker, o ruleta, sau, si mai bine, un glob pamantesc dotat cu ruleta sau carti de joc
Accesorii bauturi: pahare cu picior inalt sau o cutie accesorii pentru vin; in functie de cat de pretentios e barbatul tau si cat de tare vrei sa-l impresionezi exista o gama variata de accesorii pe piata, de la halbe de bere pana la globuri pamantesti tip bar.
Auto: in acest caz te sfatuim sa intrebi specialistul din magazin. Gama cadourilor e foarte larga, de la un sistem de navigare GPS, un anti-radar, o pompa electrica sau o trusa de urgenta.
Fumat: fumeaza tigari, trabucuri, tigari de foi? In functie de preferintele sale poti sa-i alegi produsele cele mai potrivite. Pentru trabuc, de exemplu, poti sa-i iei un perforator trabucuri sau o scrumiera trabuc. Pentru fumatorii de tigarete iti recomadam o bricheta eleganta, o tabachera de fildes sau o scrumiera personalizata.





Parfum: este necesar oricarui barbat, dar ofera-l doar daca esti absolut sigura ca ii cunosti preferintele. In cazul in care nu stii precis ce i-ar placea, alege un parfum de la un brand foarte cunoscut si spune-i cat de bine miroase si cat de mult te excita aroma lui.
Hainele pentru barbati:  cumpara ceva similar cu ce poarta deja. Daca se imbraca in culori inchise, e limpede ca nu va purta ceva portocaliu sau rosu. Daca ii plac pantalonii drepti nu va fi incantat sa primeasca o pereche de pantaloni pana si tot asa. Doamnelor si domnisoarelor, nu mai incercati sa-l schimbati, astea sunt gusturile lui, trebuie sa tineti cont de ele daca vreti sa-i faca placere haina pe care i-o cumparati!
Accesoriile barbatesti: sunt o optiune mult mai buna decat hainele, pentru ca nu poti da gres cu ele.
Alegeti butonii! Daca nu are unii, se va bucura sa primeasca, daca are deja, inca o pereche nu-i strica!Sotul sau iubitul tau sportiv si elegant va fi in extaz daca va primi un ceas, care e atat foarte practic cat si un accesoriu masculin de neinlocuit cu care va face impresie la orice intalnire mondena. Iar daca tot a facut o pasiune din a colectiona ceasuri de firma, automat va avea nevoie si de un spatiu in care sa le depoziteze, o cutie de ceasuri pe care tu o vei alege la marele fix, in functie de numarul de ceasuri pe care le poseda si de gusturile lui.Mai  poti sa-i oferi un accesoriu de toaleta deosebit, de exemplu un set de lux de barbierit, cu care se va mandri toata viata pentru ca-i va sublinia masculinitatea clasica. Setul de lux se potriveste mai ales barbatilor instariti de peste 30 de ani, pentru ca au deprins deja gustul produselor pretioase si al elegantei si pot aprecia pe deplin acest set.
Cu atatea sfaturi si idei de cadouri de Craciun pentru iubitul sau sotul tau, ti-ai facut deja o idee despre ce cadou sa-i oferi de Craciun?  Doamnelor, apelati la fantezia voastra si reinventati-va de acest Craciun! Spuneti nu cadourilor comode, din obligatie! Adaugati ceva la parfumul obisnuit si la maruntisurile din fiecare an, si nu veti ramane nerasplatite!