luni, 17 decembrie 2012

Idei cadouri de Craciun Partea III (pentru parinti)

Sa alegi cadouri de Craciun pentru parinti nu pare a fi atat de greu. Ce cadouri le plac parintilor de Craciun ? Simplu, ei primesc bucurosi orice fel de fleacuri, pentru ca cel mai important lucru pentru ei este atentia si iubirea ta. Dar cum ramane cu surpriza, cu bucuria de a fi primit ceea ce doar nazuiau in sinea lor? Craciunul trebuie sa fie un prilej de bucurie pentru toata lumea, nu numai pentru copii. De ce nu ar beneficia cu totii de emotia primirii unui cadou, de ce sa nu fie si parintii copii, macar pentru o zi?
Cum alegi cadoul potrivit de Craciun pentru parinti?
In primul rand un cadou de Craciun pentru mama si tata ar trebui ales in functie de activitatile care le ocupa cel mai mult timp parintilor sau pe care ei prefera sa le desfasoare. Asadar pentru cei care:
stau mai mult in casa te poti orienta spre cadouri pentru parinti de Craciun care sa le infrumuteseze casa, care sa-i distreze sau sa-i relaxeze. Orienteaza-te spre decoratiuni, darurile practice sau care vizeaza pasiunile lor.
sunt activi 24 din 24, fie ca muncesc, se distreaza sau isi ingrijesc nepotii, oamenii energici vor aprecia mai mult un cadou practic de Craciun pentru parinti cum sunt calatoriile sau gentile, portofelele sau un telefon nou pentru a fi mereu in legatura cu cei dragi.
Cei mondeni se vor bucura mai mult de cadouri de Craciun pentru parinti cum sunt accesoriile si hainele care sa le puna in valoare personalitatea, un obiect care sa fie o declaratie de stil. Ei s-ar bucura si de invitatii la evenimente sau concerte.



Intelectualii sunt cei care se vor bucura intotdeauna de o carte buna, CD uri cu muzica clasica sau bilete la teatru si opereta sau accesorii de birou sau casa care sa poate fi folosite pentru obiectele pasiunii lor, cultura.
Mai apoi, zeci de intrebari iti dau tarcoale: ce cadou as putea sa le iau parintilor de Craciun, ce cadouri isi doresc parintii de Craciun sau care este cel mai frumos cadou pentru parinti de Craciun? Toate raspunsurile indica intr-o singura directie. Cel mai frumos cadou este unul util, care raspunde unei nevoi, desi jumatate din cei chestionati au recunoscut ca se ghideaza dupa necesitatile parintilor si aleg electrocasnice . Contraargumentul ar fi ca desi mereu se strica ceva prin casa, acesta nu este un motiv sa-i faci cadou tatalui tau un aspirator. Craciunul inseamna mai mult de atat.
Nu uita! Orice cadou este binevenit, parintii apreciaza orice atentie venita din partea copilului. Asa o fi, oare? Sau, de fapt, mama nu-ti spune ca nu mai are unde sa puna zecile de vaze pe care i le tot cumperi. Chiar daca nu mai sunt copii, au si ei preferinte si vise. Ai nevoie de sugestii de cadouri de Craciun pentru mama si tata asa ca intereseaza-te si vei descoperi ca si parintii jinduiesc la obiecte pe care nu s-ar indura sa dea banii sau pe care nu si l-ar permite. Anul acesta schimba macazul si fii atent la preferintele si gusturile lor. Merita o bucurie adusa de cadouri pentru parinti de Mos Craciun oferit din suflet.