vineri, 14 decembrie 2012

Idei cadouri de Craciun Partea II (pentru femei)

    Nu trebuie sa va temeti, cadoul care sa-i fie pe plac femei iubite si nu este chiar asa de greu de gasit! Exista insa un secret. Bine, de fapt sunt mai multe , iata ce trebuie sa stii, ca sa-ti cresti sansele de a o lasa cu gura cascata:
Intereseaza-te!!! Cauta sa afli ce i-ar placea, ce ii trebuie, la ce viseaza. Cum? Fie citesti printre randuri ce spune ea, fie ii intrebi prietenele sau rudele, orice numai sa fii creativ. Alege un cadou pentru iubita de Craciun pe care nu i l-ai mai oferit pana acum! Si daca tot vrei sa stii, afla ca ar fi indicat sa oferi un un cadou de Craciun pentru sotie mai consistent deoarece Craciunul este o sarbatoare la fel de importanta ca ziua ei de nastere.

    Potrivit studiului, 70% dintre femei s-ar considera norocoase sa primeasca drept cadouri pentru sotie de Craciun un obiect pe care si-l doreau de mult, pana la urma, la asta se rezuma Cracinul, bucuria de a descoperi sub brad cadoul pe care i l-ai cerut Mosului in scrisoare.

    In plus, studiul a a scos la iveala faptul ca preferintele, gusturile, felul de a fi si istoria cu daruitorul sunt criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un cadou pentru persoana iubita, asta daca nu vrei sa gasesti coji de nuca in cozonacul de Craciun.

    Creeaza-ti obisnuinta sa cauti din timp idei de cadou de Craciun pentru iubita sau sotie, asa, cam cu o luna inainte, intervalul pe care ele il considera suficient pentru a gasi un cadou potrivit. Daca nu stiai, mai mult de jumatate dintre respondente cumpara cadourile de Craciun cu o luna inainte, iar cealalta jumatate cu o saptamana inainte. Cele 2, 3 procente care fac cumparaturile in ajun de Craciun nu trebuie sa te incalzeasca.

    Daca esti total lipsit de inspiratie, dar hotarat sa-i faci o surpriza persoanei iubite, iti intindem o mana de ajutor. S-ar putea sa te ajute parerile celorlalte femei.

    1. Calatorie

    Cadoul de Craciun care a adunat cele mai multe voturi a fost calatoria. Nu te-ai fi asteptat la varianta asta, nu?
Majoritatea doamnelor afirma ca o calatorie este cadoul ideal de Craciun pentru iubita/sotie, un cadou care nu se termina, nu se uita, dar cel mai important, care te scapa de pregatirile Craciunului. Este singurul lucru care nu isi pierde insemnatatea, care ne ramane pentru totdeauna in memorie. Gusturile se mai schimba pe parcursul vietii, dar amintirile devin tot mai placute. Exista insa si un contraargument. Desi un bun cadou de Craciun pentru iubita, calatoria nu este o optiune pentru sotia ta, daca aveti si copii pe care nu ii poti lasa singuri tocmai de Craciun.

    2. Bijuterii, ceasuri & Co.

    Pe locul doi in topul celor mai dorite cadouri de Craciun pentru iubita 2012(se subintelege ca si pentru sotie, da?) se afla in continuare bijuteriile si ceasurile.
Sondajul a confirmat ca bijuteriile au ramas cel mai bun prieten al femeii.
Bijuteriile se aleg numai in functie de gusturile ei, fii atent la ce poarta si nu iesi prea mult din tipar. Doamnele sunt foarte exigente cu imaginea lor.
Insa, ca orice prajitura mancata de trei ori pe zi, sapte zile pe saptamana si bijuteriile oferite obsesiv la fiecare ocazie incep sa-si piarda farmecul.
Daca si de data aceasta vrei sa oferi tot o bijuterie, daruieste-i-o intr-un mod inedit. Cel mai frumos cadou de Craciun pentru sotie ar fi sa-i oferi o caseta de bijuterii, in care sa ascunzi si o bijuterie deosebita. Imagineaza-ti numai cat de incantata va fi.
Poti adopta aceeasi strategie si cu ceasurile, un alt subiect sensibil. Daca esti sigur ca este pasionata de ceasuri alege drept cadou de Craciun pt. sotie o cutie de ceasuri in care sa-i strecori un ceas de la marca preferata.
Insa si aici parerile sunt impartite. Un numar considerabil de doamne au declarat ca un ceas este un cadou nepotrivit de Craciun, deci mai bine ramai la varianta cutiei de ceasuri in care sa-i strecori un bilet la un concert.
Ar mai trebui sa iei in considerare si faptul ca vine si Ziua Indragostitilor, 1 si 8 Martie, cand, de obicei, se ofera tot bijuterii sau ceasuri. Deci, pentru a nu parea lipsit de imaginatie, ofera alte cadouri de Craciun pentru sotie sau iubita.

    3. Haine & accesorii

    Femeile prefera sa primeasca in dar haine, avand in vedere ca se afla pe locul trei in clasament. De multe ori le vei auzi plangandu-se in fata unui sifonier ticsit cu haine, ca nu au cu ce sa se imbrace…
Pare alegerea ideala, pare cel mai potrivit cadou pentru sotie de Craciun, cu o singura conditie: sa-i stii exact stilul, marimea, culoarea si marca preferata. Te sfatuim insistent sa NU ceri parerea vanzatoarelor, niciodata nu vrei primi ceea ce cauti. In caz contrar, cadoul tau risca sa fie mancat de molii.
Cea mai sigura alternativa, din aceeasi categorie, este sa optezi pentru accesorii care sunt ca anii de la un vin, cu cat sunt mai rafinate cu atat arati mai bine.
O varianta sigura de cadouri de Craciun pentru iubita ta sunt accesoriile din piele: curele, portofele de firma sau gentile unicat. Fii pregatit pentru o explozie de chiuituri, topaieli si imbratisari sufocante. Daca ai nevoie de un pont, te sfatuim sa alegi accesoriile in functie de preferintele si stilul destinatarei. Apropo, te poti gandi si la esarfe, palarii sau manusi elegante drept cadouri pentru iubita sau sotia ta de Craciun.
Pentru a te ridica la nivelul asteptarilor unei femei poti alege sa ii faci o surpriza de genul portofel in geanta, portofel agatat de lustra cu cureaua sau geanta legata cu o esarfa in loc de funda. Nimic nu este prea mult pentru iubirea vietii tale.

    4. Gadgeturi


    Telefon, tablete, laptop, aparat foto… Locul patru in top a fost ocupat de gadgeturi si electronice. Incet, incet si doamnele incep sa verifice daca monitorul este in priza inainte de a suna la service. Pentru ca nu exista dreptate pe lumea asta, veti constata ca nici acestea nu sunt niste cadouri de Mos Craciun pentru persoana iubita cu care sa mergi la sigur. Iata cui le poti oferi:
Atehnicele nu s-ar descurca atat de bine cu un aparat foto ultramodern, dar iubesc amintirile. Iata cateva idei de cadouri de Craciun pentru sotie care sa nu o puna in incurcatura: o rama foto pe care sa o aseze pe noptiera sau un album foto. Persoanele cu gusturi retro vor aprecia un album foto in stil vintage. Sunt unele persoane care, desi nu au nimic impotriva tehnologiei, prefera sa faca lucrurile in mod traditional,

    5. Cosmetice si parfumuri

    Ultimele clasate in Top 5 Cele mai apreciate cadouri de Craciun pentru femei sunt cosmeticele si parfumurile. Apreciate si dorite de orice femeie, parfumurile sunt niste cadouri de Mos Craciun pentru sotie sau iubita inspirate, cu conditia sa stii exact numele parfumului preferat, sa stii daca ii plac aromele dulci, fresh, tari sau florale sau sa o fi auzit spunand ca isi doreste un anumit parfum. Actioneaza astfel, iar iubita ta va fi fericita.
Am vorbit de parfumuri, acum sa analizam si cealalta slabiciune a doamnelor, cosmeticele: crème de tot felul, uleiuri de corp si farduri sunt toate idei de cadouri de Craciun pentru iubita destul de inspirate. Alese cu bun gust (dupa al ei, evident) se va mazgali mandra nevoie mare cu ele in noaptea de Revelion. Punct ochit, punct lovit. Iarasi iti va fugi covorul de sub picioare cand iti voi spune ca fardurile sunt obiecte pe care femeile prefera sa si le cumpere singure, nu neaparat sa le primeasca in dar.

    Ca sa eviti o situatie neplacuta tocmai de Craciun, doamnele spun sa te feresti de: cadourile luate din obligatie, pe fuga, fara sa insemne nimic, care poate fi dat mai departe fara pic de regret, ceva previzibil, care nu are nici o legatura cu destinatarul, care nu are nici o legatura cu spiritul Craciunului, cadou cliseu sau luat in criza de idei.