duminică, 20 ianuarie 2013

Afacere profitabila : Covrigaria

    Sa faci profit  intr-o  luna nu este chiar atat de simplu mai ales in vremurile acestea, luand in considerare faptul ca nu multe afaceri reusesc aceasta performanta si de aceea realizam ca trebuie sa fie vorba despre un domeniu  in plina ascensiune, ori unul in care vanzarile sunt mereu mari, consistente, constante!

    In mod real, numerosi romani cauta astfel de domenii, in care sa isi demareze afaceri concentrate pe servicii sau produse cerute in mod constant, fara intreruperi si fara stagnari. 

    Una dintre aceste afaceri este si: covrigaria.



    Pentru multi, covrigariile pot parea afaceri plictisitoare, mult ingradite. Te gandesti ca vei produce covrigi si cam atat. Ii vinzi si apoi ce urmeaza? Ei bine, covrigariile detin numeroase oportunitati de dezvoltare si acest lucru nu trebuie neglijat.

    Spre exemplu, o simpla covrigarie se poate transforma intr-un veritabil lant de astfel de unitati aducatoare de profit. O covrigarie se poate anexa cu o mica berarie si unitatea se poate dezvolta catre ideea de terasa de vara-primavara. Acest mix este deosebit de interesant peste hotare: covrigul si berea la halba.

    Pentru majoritatea celor care cocheteaza cu ideea de a-si infiinta o covrigarie, avantajele sunt numeroase si demn de luat in considerare. 

    Iata doar cateva dintre cele mai puternice motive care ne determina sa investim intr-o astfel de afacere:

1. Covrigariile cer capital initiat de investitie de aproximativ 15.000 - 20.000 de euro. Este o afacere pe care putem sa o demaram prin intermediul unei finantari prin credit bancar, imprumut de la rude sau prieteni, capital co-investit alaturi de un partener de afaceri si nu numai.

2. Covrigariile se concentreaza pe unul dintre cele mai interesante produse pentru orice perioada, sezon. Cand discutam despre covrigi, realizam ca ramane un produs pe care il cumpara numeroase persoane, indiferent de varsta, de venituri, de preferinte culinare si nu numai.

3. Potentialul de profitabilitate este unul extrem de mare daca tinem cont de cateva reguli de baza: locatia trebuie sa fie una avantajoasa, produsele trebuie sa fie de calitate si realizate "la vedere", utilajele trebuie sa fie performante si sa asigure productie pe banda, si nu in ultimul rand vanzarea sa aiba loc rapid, nici un clinet nu doreste sa stea mai mult de 2-3 minute la coada pentru niste covrigi.



Mult succes in afaceri!