joi, 15 noiembrie 2012

Seriale online

Popularitatea filmelor seriale este din ce în ce mai mare în România şi este generată în primul rând de disponibilitatea acestora pe internet, care a eliminat necesitatea de a aştepta câţiva ani preluarea acestora de televiziunile locale.

House of Lies
Gen : Comedie

Una dintre comediile spumoase americane ce au debutat anul acesta este House of Lies. Serialul este bazat pe o carte cu acelasi nume si urmareste viata unui grup de consultanti in management care nu se opresc de la nimic pentru a obtine ceea ce vor in cariera.



Anger Management
Gen : Comedie

Charlie Goodson este un fost jucator profesionist de basseball, a carui cariera s-a incheiat brusc ca urmare a furiei necontrolate. Acum Charlie este un terapeut de control al furiei, despartit de sotie, tata al unei adolescente, care incearca sa treaca prin viata impartita intre timpul acordat pacientilor, femeilor cu care se intalneste, frumoasei colegi de breasla si fiicei...

Alcatraz
Gen: Thriller, Acţiune, SF

Serialul Alcatraz pleacă de la premisa că celebra închisoare americană omonimă închisă în 1963 a stat la baza unui proiect secret prin care deţinuţii de acolo au fost supuşi unor experimente confidenţiale. Unul dintre deţinuţi este Jack Sylvane, considerat mort cu câţiva zeci de ani în urmă, care îşi face surprinzător apariţia în San Francisco şi arată exact ca în anii ‘60, fără să resimtă efectele îmbătrânirii.

Awake
Gen: Dramă, SF

Noţiunea de dublă-personalitate capăta un nou sens în Awake. În urma unui accident auto, detectivul Michael Britten realizează că trăieşte în două lumi paralele complet distincte, însă decide să facă tot posibilul să aibă o viaţă normală în fiecare dintre cele două lumi, atât pentru familia sa, cât şi pentru cariera sa de detectiv. Uşor de intuit că apar numeroase confuzii cărora Britten trebuie să le facă faţă pe parcursul serialului.

Magic City
Gen: Dramă

A trecut ceva timp de la ultimul film serial cu şi despre mafioţi, motiv pentru care aşteptările pentru Magic City sunt mari. Serialul relatează modul în care un grup mafiot a creat primul hotel de renume din Miami dotat cu cazino, evident prin influenţarea politicienilor, iar dintr-un astfel de scenariu nu pot lipsi femeile frumoase.

The Finder
Gen: Acţiune, Dramă, Aventura

În urma unui accident, veteranul de război Walter Sherman capătă abilitaţi mai puţin obişnuite, pe care ajunge să le folosească pentru a ajuta alte persoane să găsească ceea ce au pierdut. În misiunile sale, el se bazează inclusiv pe abilităţile dobândite în cariera de militar. The Finder este un spin-off al serialului Bones.

The Firm
Gen: Dramă

Acţiunea se petrece la 10 ani după evenimentele din filmul cu acelaşi nume, iar avocatul Mitchell McDeere şi familia sa continuă să fie în pericol după ce acesta a demascat afacerile mafiei din Chicago. Chiar dacă a fost inclus într-un program pentru protecţia martorilor, McDeere trebuie să-şi protejeze în continuare familia de cei care caută să se răzbune pentru dezvăluirile sale.



Anul viitor se anunţă unul interesant în materie de seriale. Pe de o parte, există deja câteva seriale noi, în principal comedii şi SF-uri uşoare, fără invazii de extratereştrii, iar pe de altă parte câteva seriale de succes vor fi prelungite pentru cel puţin încă un sezon. Prin urmare, dacă vrei să te relaxezi cu un serial, aproape sigur vei găsi ceva potrivit.