joi, 29 noiembrie 2012

Idei de a petrece Revelionul

1. Revelionul în călătorie

Nu putem să nu începem cu el căci este de departe cel mai popular. Este însă și Revelionul pe care dacă nu-l plănuiești din timp ai toate șansele să-l ratezi, căci include bilete și rezervări, deplasare și bani de buzunar, trasee și organizare. Sunt de departe cele mai interesante Revelioane, dar pot fi si obositoare și  solicitante. În plus oricât ai vrea să eviți aglomerația, nu prea ai cum, de Revelion e aglomerat peste tot și sunt toate șansele ca în aceste escapade să dai mai mult de turisți decât de călători. Iar prețurile nu sunt dintre cele mai mici în aceste perioade.

2. Revelionul acasă cu familia


Un Revelion acasă nu înseamnă somn de la ora 22,  Revelioanele acasă sunt încărcate de festivitate și de emoție, cu familia si prietenii.. La miezul nopții afară se aud si se vad clopotele și artificiile ce brazdeaza cerul de la alte petreceri, apoi se inchina cu sampanie si urmeaza vestita Masa de Revelion.  Este frumos și niciodată plictisitor.


                                 


3. Revelionul în grupuri mici de prieteni

Un grup mic de prieteni îți ofera intimitatea unei petreceri senzaționale, dar și posibilitatea unui Revelion ieșit din tipare. Nu necesită garderobă simandicoasă și dădătoare de disconfort și în plus încheagă relațiile bine de tot.Se asculta muzică, se mânanca, puteti juca diverse jocuri, dar cel mai important e faptul ca distractia e garantata.

4. Revelionul la bunici sau la rude la țară
Mai ales in cazul in care aveți  bunici din zone ale țării unde tradițiile încă se păstrează, Revelionul va fi  de poveste și total neobișnuit. Toată lumea se va da peste cap și va întrece măsura cu mâncarea bună, cu poveștile din copilărie, la gura sobei și mai ales cu o cădură sufletească rar întâlnită.

5. Revelionul la restaurant sau la o petrecere mare organizată

Un astfel de Revelion vine la pachet cu o ținută obligatorie și cu oameni pe care e poate pe multi nu-i cunoști, dar iti poti face prieteni noi si te vei distra foarte bine.  Varianta asta de Revelion este cea mai des întâlnită, insă, dacă vă doriți un astfel de Revelion vedeți că și aici trebuie procurat bilet din vreme.

6. Revelionul la piscină

Ținuta este doar un costum de baie, iar mesele au pot fi aranjate pe marginea piscinei, acoperite desigur. Se lasa cu șampanie, înnot, bălăceala și îmbrățișări în ținute sumare, iar atmosfera este plăcută. Sunt firme, dar mai ales hoteluri cu piscină acoperită care organizeaza un astfel de Revelion.

7. Revelion în centrul orașului

Dacă te prinde finalul de an la tine în oraș și consideri că e anost și nu-i nimic de făcut, aș zice totuși să dai o șansă Programului special din centrul orașului. Sigur se vor pune la cale câteva concerte, focuri de artificii și în plus niciodată nu știi cu cine sau pe cine poți întâlni acolo. Se poate să începi Revelionul solo și să-l sfârșești undeva la o petrece de pomină cum n-ai mai trăit în viața ta, poate nu-i așa de rău să te lași surprins de situație.






8. Revelionul în club

Revelionul in club este foarte des intalnit in zilele noastre, multi tineri mai ales alegand varianta asta. Desi pare ca ar fi foarte distractiv, nu e cea mai buna alegere pentru a petrece Revelionul care in fond ar trebui sa fie ceva inedit, pentru cluburi ramane timp si in restul anului ce va urma.  

9. Revelionul în doi

Revelionul în doi poate fi ceva frumos si deosebit. deși nu l-am petrecut niciodată așa.  Poate incepe prin găti împreună, cină romantică și/sau baie romantică, un  film romantic. Miezul Nopții poate sa va surprinda pe balcon, cu șampanie si apoi masa de Anul Nou Festivă în mijlocul sufrageriei, în restul serii program neaparat romantic.

Acestea fiind spuse,  planurile mai ales mari in privinta Revelionului e bine să le faceți din timp sau daca găsiți ceva de ultim moment pe 30 -31 decembrie poate sa iasa ceva nemaipomenit.