miercuri, 6 februarie 2013

Idei de cadouri pentru el de ziua indragostitilor

1. Hobby-uri + jocuri romantice

Se considera ca e mai greu sa alegi unui cadou pentru un barbat decat pentru o pentru o femeie. In realitate, nu este chiar asa de cumplit precum pare.
Pentru inceput, afla care sunt hobby-urile iubitului tau: sa joace poker cu prietenii, sa-si tuneze masina, sa participe la evenimente sportive sau sa practice un sport de sezon precum skiul sau placa. Partea a doua e sa-i personalizezi cadoul, astfel incat sa-i dai un twist romantic. Inventeaza cevaneobisnuit si unic, de exemplu niste chipsuri de poker cu poza lui, sau o sticla de bere pe eticheta careia este scris numele lui, sau ofera-i un cadou practic intr-un mod neobisnuit si haios.
Daca e pasionat de jocuri de noroc, joaca cu el poker pe dezbracatelea. In acest scop, ofera-i un glob pamantesc cu jocuri de noroc si propunandu-i o partida in seara de Valentine’s Day. Un astfel de cadou va fi o amintire eterna a acestei zile speciale a indragostitilor. Iti sugeram globul de birou cu joc de carti si zaruri. Dupa ce seara voastra de destrabalari va fi trecut, el va putea sa-si duca globul la birou si sa se bucure de el ani de zile impreuna cu colegii si partenerii de afaceri. Partea buna e ca, atunci cand va fi intrebat de unde il are, el va povesti cu mandrie cum i l-ai oferit de ziua indragostitilor.
Ar mai fi o alternativa pentru amatorii de distractii. Ii cumperi un joc Darts, il agati in perete si ii ceri sa arunce cu sageti la tinta. Daca nimereste, ii faci un favoare, daca nu nimereste, trebuie sa-ti faca el tie o favoare.



2. Rasfat culinar

E stiut deja ca drumul spre inima barbatului trece prin stomac. De ziua tuturor indragostitilor poti sa-i oferi un cadou care sa-l dea pe spate pregatindu-i iubitului o cina neobisnuita si delicioasa. Daca nu te pricepi la bucatarie, procedeaza ca Angelina Jolie in Mr and Mrs Smith: comanda un meniu la un restaurant exclusivist, scoate-l din cuptor cand vine acasa si serveste-l senina, ca si cum ar fi facut de mainile tale. Barbatului nu-i pasa care e sursa mancarii, atat timp cat ea este buna.


3. Cadouri clasice “masculine”

Un cadou potrivit pentru un barbat de ziua indragostitilor poate fi si un un bilet la un meci de fotbal al echipei preferat sau la concertul trupei muzicale care-i place. De asemenea, nu vei da in bara daca-i vei darui iubitului un iPad, o camera video de ultima generatie sau un Wii. Unii barbatii casnici se vor bucura si de instrumente de bricolaj.
Un glob pamantesc tip bar poate fi modul tau sofisticat de a-i spune cat il doresti. Aseaza-l in dormitor, acoperit cu o panza rosie si lasa-l sa-i descopere singur continutul. Desigur, vei aseza inauntru niste pahare si una sau doua sticle de sampanie si, pe care le veti savura impreuna in timp ce o sa va faceti de cap.


4. Cadouri practice, dar speciale

Acestea sunt o optiune excelenta de ziua indragostitilor, cu conditia sa fie personalizate sau sa fieoferite intr-un mod special. De exemplu:
Poti opta pentru un portofelul de piele  in care sa pui o felicitare mica cu o declaratie de dragoste sau un mesaj special;
Daca vrei sa te joci un pic cu imaginatia lui, cumpara-i un ceas de mana si poarta-l tu in seara de Valentine’s lasandu-l sa il observe si sa te intrebe de unde il ai si de ce porti tu un ceas barbatesc. La un moment dat, da-i-l recunoscand ca este cadoul tau pentru el. Efect garantat! Ai grija sa gravezi ceasul cu un simbol de dragoste sau cu initialele voastre.
Si pentru ca tot suntem la capitolul ceasuri, iti sugeram un cadou practic si surprinzator cu beneficii neexplorate, cutia de ceasuri. Magia cadoului va consta in biletelele pe care le vei strecura tu sub fiecare suport. Numeroteaza fiecare suport si strecoara in cutie un zar. Va da cu zarul si in functie de cifra decisa de mana lui norocoasa, ii vei indeplini fantezia corespunzatoare fiecarui numar. Distractie placuta!
Regula generala e sa adaugi un plus de senzualitate cadoului practic, mutandu-l in alt context si transformandu-l intr-o fantezie sexuala masculina. Poti sa-i oferi si o bormasina sau fierastrau electric daca i le aduci imbracata DOAR intr-o salopeta de muncitoare cu casca pe cap.
Chiar si un set de barbierit poate fi un cadou senzual daca stii cum sa i-l oferi. Intra in rolul unui barbier imbracat sumar si ofera-te sa ii faci toaleta. Avantaj ea: Cine are lama in mana, face regulile jocului. Sfat: mai putina vorba, mai multe fapte.
Cadourile personalizate de ziua indragostitilor sunt in general niste cadouri practice la care adaugi contributia ta personala prin gravarea numelui lui, a numelor voastre sau a unui mesaj special din inima: un set de butoni de camasa personalizati sau o caseta pentru butoni o sa-i spuna ca nu il scapi din maini niciodata.

Spuneam ca este de preferat sa eviti dulcegariile, dar iata cum un obiect aparent mai potrivit pentru o fata, un breloc, poate fi transformat intr-un cadou de senzatie pentru iubitul tau. Daca a trecut ceva timp de la primele intalniri si consideri ca pe amandoi v-ar avantaja, fa o copie a cheilor de la casa, agata brelocul de ele, dar nu inainte de a grava pe el un mesaj care sa sune asa: “Acasa este acolo unde esti tu.” Efect garantat.
Vrei sa-l cuceresti iremediabil? Intra in acest joc: daruieste-i un clips de bani sau un port visit card, gravat cu un mesaj inspirat, in care sa gaseasca instructiuni si niste bancnote. La ce vor folosi bancnotele? Tu ii vei face striptease, iar el va trebui sa te recompenseze initial cu bani strecurati in lenjeria provocatoare. Restul depinde de cat de bine dansezi.
Un impact la fel de puternic il va avea si o busola personalizata care sa-i transmita ca el este capul familiei.

                                                    

5. O seara romantica

Multi barbati se extenueaza atat de tare la munca incat ar prefera o seara linistita acasa, in fata TV-ului, impreuna cu iubita sau sotia. Un astfel de cadou are sens, principalul e sa–i arati barbatului iubit afectiune, gingasie si sa-i aduci ceva bun in fata televizorului.



6. Cel mai frumos cadou de ziua indragostitilor pentru barbatul iubit

Principalul cadou pentru iubit este, desigur, o noapte cu femeia lui iubita. Poate ai fost comoda in ultimele luni si nu ai incercat sa fii la inaltime in intimitate? De data asta trebuie sa te reinventezi pentru a-l atata ca pe vremuri. Aprinde cateva lumanari, dar nu arde betisoare, fumul il va face sa stranute. Nu insista mult pe atmosfera romantica care ti-ar placea tie, cu voaluri, cearsafuri de matase si lumanari rosii, pentru ca barbatii nu prea vad aceste fineturi. Mai bine ia-ti un costum fetis de asistenta medicala sau de profesoara cu ochelari si organizeaza-i un show erotic: pedepseste-l, pune-l sa raspunda la intrebari, daca esti lipsita de inhibitii leaga-l si domina-l. Orice ai face, incearca sa mergi intr-o zona sexuala noua, sau intr-una in care v-ati simtit bine in trecut. Valentine’s Day e un pretext minunat pentru a fii indrazeata, asadar aminteste-ti ca nimic nu e rusinos atat timp cat va place amandurora.

                                

Doamnelor, domnisoarelor, nu pierdeti sansa sa va exprimati sentimentele fata de barbatul iubit intr-un mod cat mai creativ! Puneti-va imaginatia (si dragostea pentu el) in miscare si ganditi-va la ceva care sa-i mearga la inima si sa-l incante de-a dreptul! Si daca va doriti ca si ei la randul lor sa va faca surprize frumoase, sa fie romantici, sa fie creativi atunci cand va ofera un cadou de ziua indragostitilor sau cu alta ocazie, atunci nu mai stati pe ganduri si incepeti chiar acum sa va ganditi cum l-ati putea surprinde pe barbatul vostru iubit de ziua indragostitilor!
Acestea fiind zise, va dorim o zi a indragostitilor de neuitat in care sa-ti incanti iubitul cu un cadou surprizator si o cina delicioasa al carei desert vei fi chiar tu!