luni, 4 februarie 2013

Idei de cadouri pentru EA de ziua indragostitilor


Bijuterii

Iata o varianta cu care nu vei da gres. Niste cercei obisnuti sunt bineveniti daca va cunoasteti de putin timp, in timp ce un cadou mai scump e potrivit daca aveti o relatie serioasa, eventual de cativa ani.
Indiferent de costul bijuteriei, iubita sau sotia ta o va pretui, pentru ca nu exista femeie care sa creada ca are prea multe bijuterii. Chiar daca ar avea sapte dulapuri de cercei, tot va primi cu placere inca o pereche, pentru ca se asorteaza cu bluza rosie, rujul Dior si pantofii platforma cu baretute din pielele de sarpe, etc.
Ce NU trebuie sa faci este sa daruiesti o bijuterie de proasta calitate, de tipul bratarilor de plastic sau cercelusilor din sticla. Daca ea nu este amatoare de asa ceva, acest cadou o va jigni si o va face sa creada ca esti zgarcit si meschin.
Ca sa-i intri in voie, fii atent ce bijuterii poarta de obicei: daca prefera bijuterii din metal alb, cele de aur, chiar daca sunt scumpe, pot sa o lase indiferenta. Langa bijuterie ia-i si un breloc argintat in forma de inima, sa-si aminteasca mereu de tine cand isi va scoate cheile din geanta.
O modalitate originala pentru a-i oferi bijuteria e sa-i cumperi o caseta de bijuterii, sa-i asezi in ea toate podoabele vechi si sa-i amesteci printre ele noul colier sau noii cercei.Un motiv in plus pentru care sa oferi o caseta de bijuterii este ca aceasta ii va demonstra cat de atent esti la nevoile ei, deci cat de mult o iubesti. Punct ochit, punct lovit.



O scurta calatorie festiva

In functie de posibilitatile fincanciare, calatoria poate insemna o sumedenie de lucruri. Puteti sa evadati in afara orasului la o pensiune unde sa ai grija sa vi se ofere si o calatorie cu sania prin zapada. E indicata si vizitarea unui alt oras din tara sau organizarea unui city-break in strainatate. Daca iti permiti ultima varianta, du-o intr-o locatie in care sa poata sa faca plaja. Fa-i cadou un bronz natural cu care se va putea lauda in fata tuturor. In functie de pasiunile voastre, exista multe posibilitati, de la inchiriarea unei cabane retrase la munte pana la o petrecere mare intr-o statiune sau un sejur de ski.

Un mic cadou, pe care sa-l poarte mereu un poseta

Femeile adora sa aiba mereu ceva care sa le aduca aminte de iubit din cand in cand, fie ca e vorba de un breloc rama foto, o mini-rama foto, o oglinda de buzunar sau un atomizator pentru parfumul preferat. Orice ai alege, nu uita cel mai important pas: personalizarea. Graveaza obiectul cu initialele voastre si cu un text romantic „Te iubesc, totul e posibil” sau „Traiesc pentru ca dragostea ta ma face sa ma simt viu”.
Stii prea bine ca este adevarat ceea ce se spune, ca in geanta unei femei gasesti orice, de la medicamente pentru situatii de criza, servetele de tot felul, forfecuta, accesorii de par, bombonele si un ruj, doua, rimel si muulte farduri. Din acest motiv si pentru ca vine de la tine, fara sa mai mentionam designul unic si culorile exotice, o vei da pe spate pe iubita ta cu un portfard.
Orice ai alege, ea va fi in culmea bucuriei, iar acel fleac va deveni talismanul relatiei voastre, pe care-l va purta mereu aproape de ea.
Un obiect unic si original, un accesoriu la moda

In ciuda spuselor femeilor, ele de fapt adora sa intoarca lumea capul dupa ele, sa fie admirate si complimentate . Defilarea este cu atat mai rasunatoare cu cat doamna are o silueta mai de invidiat si este imbracata dupa ultimul trend. Un rol foarte important in joaca in aceasta sceneta accesoriile.
Deci daca vrei ca iubita ta sa fie in lumina reflectoarelor daruieste-i un accesoriu unicat, original, senzational, o geanta de exemplu va smulge admiratia si invidia celor mai pretentioase fashioniste.
Stii care este insa cireasa de pe tort in acest scenariu? Dovada suprema de eleganta, bun gust si atentie pentru detalii o reprezinta asortarea gentii cu portofelul. Alege pentru doamna ta un portofel care sa o scoata din anonimat atunci cand il scoate din geanta, un portofel, a carui frumusete nu este intrecuta decat de functionalitatile sale.

Cometica, parfum, lenjerie intima

Si aceste cadouri sunt acceptate de ziua indragostitilor, dar numai daca ii cunosti preferintele. Alege ceva mai special decat de obicei, de exemplu o gama cosmetica cu uleiuri naturale de trandafiri sau cosmetice ecologice, fara parabeni si laureti, uimind-o cu cunostintele tale.
Daca optezi pentru lenjerie, ai grija sa nu para ca-ti iei tie un cadou in loc de a-i lua ei. Pentru a preveni orice fel de incruntari sau obiectii, umple-i cupele sutienului cu bomboane de ciocolata cu lichior.

Ciocolata, flori si felicitari

Nu degeaba am lasat la final aceste cadouri, ele trebuie sa insoteasca orice cadou pentru ea de ziua indragostitilor.
Cel mai simplu si mai raspandit cadou este o felicitare de ziua indragostitilor. Felicitarea e foarte importanta, ea te poate ridica in ochii ei sau te poate cobori in fundul pamantului. Nu fa greseala sa crezi ca orice felicitare este potrivita unei asemenea ocazii. Ar bucura-o cu adevarat doar acea felicitare care i-ar transmite sentimentele si emotiile tale calde. Renunta la felicitarile cu textul gata scris si compune un text, sau imprumuta-l inteligent de pe internet. Ideea e sa-l scrii cu mana ta, eventual in versuri. Nu conteaza daca rimele sunt stangace, ea va aprecia romantismul si intentia ta.
Ai oroare de scris cuvinte inecacios de dulci? Singurul obiect care te va scuti de acest supliciu este cadoul de suflet, rama foto inima in care este suficient sa strecori una din cele mai frumoase amintiri de-ale voastre si un mic obiect, gen, o pietricica, un con de brad, o scoica, un mic detaliu care sa-i aminteasca de ce faceati in momentul in care v-ati imortalizat in fotografie.

                     

Acestea fiind zise, intra in postura de cavaler modern si romantic si cauta-i iubitei sau sotiei cel mai frumos cadou de ziua indragostitilor! Aminteste-ti ca eforturile tale vor fi rasplatite cu prisosinta, daca iti vei face treaba bine si o vei convinge inca odata de iubirea ta! Succes la cumparaturi si pregatiri!
Iti dorim o zi de Valentine’s de neuitat alaturi de iubita sau sotia ta!