sâmbătă, 13 decembrie 2014

Aplicaţii ce îţi fac smartphone-ul Android mai performant

    In cazul unui smartphone slab, alegerea unei aplicatii pentru marirea performatelor este cruciala. Aceasta va creste substanţial viteza de incarcare a paginilor de internet, viteza de raspuns in cazul pornirii unor aplicatii care consuma memorie, iar utilizatorul nu va fi nevoit să mai piardă timp. 




    O aplicatie compacta ce ajuta la creșterea performantelor si la economisirea de resurse. Cu peste 50 milioane de milioane de utilizatori este una dintre cele mai folosite aplicatii de acest gen.


    Aplicatia este usor de utilizat, ajuta la economisirea bateriei, suporta versiuni Android mai mici și, de asemenea este compatibila si cu telefoanele mai putin performante si cu ecran mai mic

    Functie de curatare regulata: inchide automat aplicații de fundal, mentinand telefonul tau cea mai buna viteza, in plus adauga aplicațiile utilizate frecvent in lista whitelist.

    Ecranul Rocket Man: va aduce distracție in timpul curățirii.

    Stare baterie: Detectează starea bateriei în timp real, și arată timp de utilizare
de economisire a energiei, moduri personalizate pentru diverse moduri de economisire a energiei sau alegerea unuia din cele patru moduri prestabilite.

    Easy Uninstall: Dezinstalează aplicații pentru a elibera spațiul de stocare.





    DU Speed Boost va ajuta ca printr-o singură atingere sa va elibereze telefonul de aplicatiile care consuma memorie inutil, si il ajuta sa functioneaza mult mai rapid.

    Are un mod complet de scanare și curățare pentru fiecare bit de junk și cache.

    Cleaner inteligent: Pre-set de curatare automată a proceselor nedorite.

    Securitate: Asigurați-vă că telefonul este securizat și protejat de viruși (ES) sau Trojan.

    Game Booster: îmbunătăți viteza de joc și experienta in timpul jocurilor jucate pe telefon.

    Speed accelerator: Face ca aplicatiile și jocurile Android sa functioneze mai repede decât oricând inainte.


    Trash Cleaner: Curățarea telefonului si a cardului SD a fișierelor Android nedorite plus cele cache pentru un impuls de viteza.

    Fișierele reziduale curate rămase după dezinstalarea de aplicații pentru a elibera spațiu de stocare.

    Curățire cache telefonul cu o singură atingere pentru a crește viteza sistemului Android.




    Cea mai descărcata aplicație de gen Android Cleaner și RAM Booster din lume, din top 10 dezvoltatori de nivel mondial.

    Impuls Memorie/Oprire aplicații - Creșterea vitezei în aplicații și jocuri este mult mai ușoară cu Clean Master. 

    Curăță - Șterge fișierele inutile (temporare și reziduale) ce ocupa spațiu de stocare important.

    Clear - Protejaţi-vă intimitatea ștergând informațiile personale cum ar fi cele din istoricul de navigare sau din căutările dvs. pe internet.

    Motor Antivirus - clasat pe primul loc de către AV-Test, oferind securitate de calitate profesională.

    Management aplicații - mutare aplicații pe cardul SD, dezinstalare aplicații preinstalate şi efectuare de copii de siguranță a fișierelor cu extensie .apk. Alege aplicații recomandate de noi.

    Peste 100.000.000 de oameni au instalat versiunea gratuită a aplicației Clean Master. 

    Antivirus de calitate profesională care detectează și raportează fișierele dăunătoare aflate pe dispozitivul dvs. Acum puteți fi liniștit știind ca dispozitivul dvs. este protejat.


    De asemenea este foarte importanta pentru navigarea pe internet si alegea unui browser ,la ora actuală  cel mai rapid este Opera Mobile. Deoarece suportă Flash şi are un motor de HTML 5, îmbunătăţeşte substanţial viteza de navigare pe internet. Mai mult, comparativ cu alte browsere, are nevoie de un transfer de date mai mic, fiind ideal pentru cei care au un abonament cu un trafic de internet mic.



    Majoritatea smartphone-urilor existente pe piaţă rămân fără baterie foarte repede, unele dintre ele chiar şi de dimineata pana seara. Astfel, aplicaţiile ce sporesc durata de viaţă a telefonului sunt cât se poate de utile. Una dintre cele mai bune aplicaţii din acest domeniu este JuiceDefender, fiind, totodată, extrem de simplu de folosit, având trei profiluri de utilizare: „balanced”, advanced” şi „extreme”. In functie de cel selectat, programul poate dezactiva complet transferul de date în momentul în care bateria este aproape descărcată sau scade frecvenţa la care rulează procesorul atunci când telefonul nu este utilizat, toate acestea pentru a reduce consumul bateriei.