joi, 11 decembrie 2014

Principalele site-uri de anunturi româneşti

    Iti doresti sa vinzi sau sa cumperi ceva? Sau iti doresti sa postezi anunturile de vanzare foarte usor pe internet?

    Iti doresti ca anunturile tale sa fie vizualizate zilnic de mii cumparatori?

    Iata lista primelor 10 site-uri de anunturi unde utilizatorii chiar pot sa vada, sa posteze un anunt sau sa cumpere diverse. Am eliminat toate website-urile nefolositoare din aceasta lista. Nu exista pagini ffa, forumuri ce se comporta ca si site-uri, site-uri ce sunt pline de spam sau care nu au trafic sau nu sunt bine administrate . 

    Acestea sunt site-uri de anunturi reale unde daca va postati articolul aveti sanse serioase ca cineva sa vada articolul dumneavoastra si sa raspunda la el serios.

    1. olx.ro
    Fostul Mercador, OLX.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe OLX.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte judete si orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat.

    Pe OLX.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

    2. tocmai.ro    Pe tocmai.ro, cel mai mare site de anunturi gratuite, gasesti ceea ce ai nevoie si vinzi tot ceea ce iti prisoseste. Cu siguranta ai prin casa obiecte pe care s-a asternut praful si care nu iti mai sunt utile. Altcineva le va gasi folositoare. Postand anunturi gratuite pe tocmai.ro le poti transforma rapid in bani, pe care ii poti folosi pentru a cumpara un alt produs ce ti-a facut cu ochiul.

    3. okazii.ro    Okazii are peste 3.000.000 de produse noi si second-hand, vandute de peste 140.000 de utilizatori.  Okazii este cel mai mare portal de licitatii online gratuite din Romania, unde poti sa vinzi online sau sa faci cumparaturi online.

    4. publi24.ro    7. aaz.ro

    8. auto.ro

    9. bestauto.ro

    10. mobile.de.ro