marți, 2 decembrie 2014

Cel mai bun client de torrent

    Daca doriti sa descarcati fisiere prin reteaua BitTorrent, veti avea nevoie de un client torrent gratuit. 

    Dupa ce ati localizat un fisier torrent, va trebuie o cale sa-l descarcati, si acesta este cazul in care un client torrent devine necesar.

    Exista mai multe tipuri diferite de clienti torrent gratuite. Unii clienti torrent au mai multe caracteristici decat altele, iar unele chiar ruleaza printr-un site web, ceea ce inseamna ca nu aveti nevoie sa instalati nici un software.

    Mai jos este o lista actualizata a celor mai bune programe de torrent gratuit si serviciile web disponibile on-line. Utilizati oricare dintre acesti clientii cu fisierele torrent pentru a descarca continut prin reteaua BitTorrent.

    uTorrent 


    Acest client torrent este cel mai folosit la scara mondiala, datorita faptului ca este usor de instalat, si usor de utilizat.

    Caracteristici:

- Fișier de configurare mici (1-2 MB)

- Poate crea propriul fișier torrent

- Opțiunea de a hibernare / standby / reboot / shutdown când un torrent este terminat descărcarea

- Funcționează cu Windows, Mac, Linux

- Poate fi instalat pe dispozitive mobile Android
Start, monitorizeaza și opreste torentele de la distanță dintr-un browser

- Descarca automat torrents de la un feed RSS

    Vuze 


    Un alt program torrent liber este Vuze (fostul Azureus), care va permite sa controlati functiile sale de la un dispozitiv Android in plus fata de un client desktop.

    Built-in browser-ul este inclus cu Vuze pentru a face cautarea pentru torrente foarte usor, precum si un dosar de conectare la iTunes, iar fisierele descarcate le poate adauga in biblioteca dvs. iTunes.

    Vuze poate sa iti dea hibernare, shut-down in mod automat PC-ului, cand programul a terminat descarcarea.

    BitComet  


    BitComet este un program de torrent gratuit cu acces de la distanta si de scanare virus.

    Exista optiuni avansate, cum ar fi limitele programate de latime de banda, si CometID VIP functie de accelerare.

    BitComet poate fi configurat pentru inchidere automata, reboot, hibernare sau somn atunci cand toate descarcarile sunt complete.

    Important: 

    In timp ce aceste programe sunt gratuite si legale pentru a fii folosite, aceasta nu inseamna neaparat ca respectivul continut pe care il descarcati prin torentul respectiv este disponibil in mod legal. Trebui sa fiti familiarizat cu legile dreptului de autor din tara dumneavoastra inainte de a utiliza un client torrent pentru a descarca filme, muzica, programe software, etc.