miercuri, 10 decembrie 2014

Biletul zilei 10.12.2014

    Biletul de astazi este foarte interesant, in grupa E ne asteptam ca City sa castige duelul decisiv cu AS Roma. In randurile ce urmeaza va vom da argumente pentru meciurile de astazi din Liga Campionilor. In Slovenia, acolo unde Schalke ar putea sa rateze calificarea in optimi chiar si in cazul unei victorii, ne asteptam la victoria lui Shalke. Cititi articolul de mai jos pentru a va face o idee pentru pariurile de astazi.

    AS Roma – Manchester City




    In grupa E din Liga Campionilor ce stim sigur este ca Bayern Munchen este virtual castigatoare a grupei. In rest totul se joaca, celelalte trei formatii avand toate cate cinci puncte.

    AS Roma se califica mai departe daca va castiga acest meci. Se califica si la un egal doar daca va fi unul “alb” si cu conditia ca CSKA Moscova sa nu castige la Munchen. Manchester City chiar si in cazul unei victorii nu este la mana proprie. Se califica cu un egal de cel putin 1:1 daca in celalalt duel CSKA Moscova pierde, iar in cazul unei victorii se va califica doar doar daca rusii nu castiga in Bavaria. AS Roma este neinvinsa de peste o luna, de la deplasarea la Munchen de la inceputul lunii noiembrie. Dupa cinci jocuri consecutive in care nu s-a marcat in ambele porti, ultimele patru dueluri ale romanilor au avut parte de reusite in ambele porti. Acasa a luat cate doua goluri in precedentele doua dueluri. Manchester City vine si ea dupa o serie pozitiva, de cinci victorii in toate competitiile. A terminat patru din precedentele cinci deplasari oficiale cu goluri in ambele porti. In tur a fost 1:1, cele doua goluri fiind marcate inca din primele 23 de minute. Ne asteptam astazi ca City sa castige, chiar daca multi vad ca marcatoare ambele parti pentru ca cele doua formatii au ofensive puternice, dar si defensive care au dat semne de slabiciune in ultimele partide.
Pronostic: Castiga Mancheter City - 3.00.

    Porto - Shakhtar D




    Meci fara miza , Porto si Shakhtar sunt calificate deja in faza urmatoare, Porto nu mai poate pierde locul 1, iar Shakhtar nu mai poate pierde locul 2.
Pronostic PSF X - 1.60.

    Bayern Munchen – CSKA Moscova

    Bayern este castigatoarea grupei, avand 12 puncte. Pentru CSKA Moscova nu exista in acest joc alta varianta decat victoria. Egalul ar putea sa-i fie de folos doar pentru o calificare in Europa League. Zece meciuri a jucat acasa Bayern in acest sezon. Le-a castigat pe toate si a primit doar doua goluri. CSKA vine la Munchen dupa trei victorii si va incerca imposibilul pe Allianz Arena. Pentru a spera la ceva din acest joc bavarezii au nevoie de un joc atent pe faza defensiva. Cu o Bayern lipsita de motivatie, dar cu o aparare redutabila acasa, ne asteptam insa la un joc bun a lui Bayern, deoarece echipele germane joaca toate meciuriile corect, chiar daca CSKA sunt la egalitate de puncte cu Manchester City si cu AS Roma.
Pronostic: castiga gazdele pauza/final -  1.62

    Chelsea - Sporting 



    Chelsea este o echipa puternica, condusa de Mourinho, iar echipele lui Mou castiga jocuri pe banda rulanta, chiar daca si Sporting are un atac bun si marcheaza goluri.
Pronostic: castiga gazdele 1.70.

    Barcelona - P.S.G. 



    Barcelona si P.S.G. se lupta pentru locul 1 in grupa F. Ambele echipe au atacuri puternice cu Messi, Suarez si Neymar, respectiv Ibrahimovich, Pastore si Cavanni.
Pronosticul notru este ca ambele echipe marcheaza un numar mare de goluri, si credem ca Barcelona va castiga insa meciul.
Pronostic: castiga gazdele si se marcheaza peste 2,5 goluri - 1.98.

    NK Maribor - Schalke 04 




Duel interesant in grupa G unde Shalke trebuie neaparat sa castige pentru a spera la primavara europeana in Liga Campionilor.
Pronostic: castiga oaspetii - 1.75.