miercuri, 17 decembrie 2014

Cele mai bune jocuri de strategie pentru Android

    Gamerii care vor sa fie stimulati cu adevarat de jocurile alese pentru smartphone-ul sau tableta cu sistem de operare Android au la dispozitie multe optiuni captivante, de la jocuri de strategie de tip tower defense, pana la cele de strategie turn-based.

   Unele dintre jocurile de strategie preferate de pe Android sunt chiar si pentru gameri adevarati. Acestea sunt mai mult decât jocuri de puzzle simple. Aceastea necesită o planificare atentă si multa atentie pentru a castiga si pentru a iesi victorios. 





    Pregătește-te pentru BĂTĂLIE și experimentează Empire: Four Kingdoms acum GRATIS! Joacă premiatul JOC de STRATEGIE de EV-MEDIU și concurează cu MILIOANE de alți jucători!

    Joacă Empire Four Kingdoms acum și descoperă țări și continente îndepărtate. Condu REGATUL și construiește un CASTEL impunător. Apără-ți cetățenii, alătură-te unei ALIANȚE impunătoare și înarmează-te pentru atacurile împotriva nenumăraților jucători.



    Jocul care incheie trilogia Sentinel ofera aceeasi optiune interesanta de a castiga bani prin dobanda adunata intre nivele, alaturi de un erou nou, ce permite optiuni de strategie imbunatatite, bazate pe diferitele abilitati.

    Anomaly 2


    Anomaly 2 este un real-time strategy, un tower offence ce duce mai departe conceptul din Anomaly Warzone Earth, către un nou nivel, ce mentine ideea de bază a seriei. 

    Comandă și planifică strategia trupelor de teren pentru a câștiga bătalia. Anomaly 2 introduce noi caracteristici precum modul multiplayer ce-ți permite să experimentezi ceva unic, tower defense vs. tower offence, unde tu îti alegi tabăra. Vei lupta într-o lume post apocaliptică în campania single player, ce-ți oferă o experiența mai intensă decât în primul joc. Ai la dispoziție milioane de tactici, astfel opțiunile în luptă sunt aproape infinite, iar finalurile pot fi foarte diferite datorită șcenariilor la care poți opta, fiecare abordare având un final diferit.



    Joc de strategie epica pe scară largă în timp real, în Evul Mediu. Controleaza armata ta cu macete si arme - rezultatul luptei depinde în totalitate de acțiunile și strategiile tale. Aici este necesar să se ia în considerare toate detaliile și sa iti alegi cu atenție tactica câștigătoare - doar asa victoria este a ta. 



    Vei fi un general, ce trebuie sa obțina un număr mare de campanii importante în timpul celui de-al doilea război mondial și in timpul Războiului Rece. Puteți lupta cu sau împotriva celebrilor generali Guderian, Rommel, Patton, Jukov, Nimitz, MacArthur, Yamamoto, Montgomery și Charles de Gaulle. 

    Acesta va fi interesant pentru ca asa va veti pune in aplicare tactica si veti vedea tacticile lor unice și de putere de primă clasă. 
Patton și Rommel cunoscuti pentru lor blindate Corps, Nimitz și Yamamoto pentru flotele de portavioane, în timp ce Goering și McArthur pentru Forțele Aeriene. 

    Cu mai multe și mai multe realizări în timpul războiului, comandantul va crește de la soldat la Mareșal și va dobândi diverse tipuri de medalii speciale care ajuta la creșterea eficienței trupelor tale. În plus față de modul single player, vă oferim, de asemenea, on-line modul PvP, astfel încât să puteți lucra impreuna sau lupta împotriva altor jucători din întreaga lume în diferite campanii.