joi, 11 decembrie 2014

LENOVO Miix2 10






    Miix2 10 face parte dintr-un val de tablete lansate de catre Lenovo impreuna cu Microsoft si Intel, acestea sunt dotate cu Windows 8.1 versiunea full, Office 2013 si procesoare Intel Atom Quad Core Z3745 pana la 1.86GHz
foarte puternice (pentru o tableta).

    Ecranul vivace de 10.1", cu unghi mare de vizualizare, utilizează tehnologia In-Plane Switching (IPS) pentru culori aprinse și unghiuri de vizualizare de aproape 180 de grade.

- Tehnologie multitouch pentru zece degete
- Compatibil cu versiunile mai vechi de Windows
- Dock cu tastatură detașabil
- Cameră web HD de 720p integrat
- Software pentru recunoaștere facială Veriface™
- Opțiuni de conectivitate online
- Ieșire HDMI
- Capacitate RAM - 2 GB
- Frecventa (MHz) - 1066
- Capacitate stocare 64 GB
- Autonomie baterie (ore)- pana la 8 ore (navigare WiFi)
- Difuzoare  Stereo integrate, proiectate de JBL® (pe tableta) si subwoofer (pe dockul tastaturii)
- Microfon
- Webcam - Fata HD de 720p 2.0 MP / Spate de 5 MP

    Se integrează fără probleme cu Windows 8 și beneficiați de un control mai precis. 

    Miix 2 este compatibil cu versiunile anterioare de sisteme de operare și software Windows, astfel că încă puteți accesa jocurile și programele de productivitate preferate.    

    Comutați instantaneu din modul tabletă în modul laptop sau stand, folosind dockul detașabil, cu tastatură AccuType, proiectată pentru confort și precizie. 
   
    Camera din față, de 2 megapixeli și camera din spate, de 5 megapixeli, vor da senzația de realitate unor conferințe web sau chaturi video online.    
Parola este chiar fața dumneavoastră. 

    Camera web integrată utilizează imagini stocate ale feței dumneavoastră pentru a vă permite să vă logați rapid și ușor, iar programul acceptă mai mulți utilizatori, permițându-vă să autorizați accesul pentru întreaga familie.   

    Cu conectivitatea WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth® 4.0 și opțional 3G, puteți să vă conectați la internet de oriunde v-ați afla.   

    Portul Micro HDMI-out permite conectarea simplă la un televizor HD sau la alt monitor.

    




    Lenovo Miix 2 de 10,1'' poate fi atasata la un dock pentru tastatura AccuType si se transforma astfel rapid si fara sincope intr-un laptop, fiind dotata si cu Microsoft Office si alte programe software de productivitate. Sau o puteti utiliza in modul stand, pentru divertisment multimedia, fara a fi nevoie de interactiune manuala.

    Poate aceste dotari par plictisitoare pentru multi care sunt obisnuiti cu procesoare quad core, asta pana luati contact cu tableta asta care te face sa uiti de specificatii hardware. Totul aici se misca pur si simplu perfect. Singurele momente cand am simtit ca ar ceva in neregula au fost atunci cand fortam dispozitivul ca sa vad cat poate duce.