miercuri, 3 decembrie 2014

Biletul zilei 03.12.2014

    Biletul zilei 03.12.2014 ne ofera o cota totala de , una destul de buna mai ales ca Chelsea, Everton si FC Barcelona au partide relativ usoare pe teren propriu, respectiv in deplasare.



    Udinese – Cesena, se joaca in aceasta noapte de la ora 22:00, in 16-zecimile de finala ale Cupei Italiei. Udinese are prima sansa la calificare in optimile de finala, acolo unde ar putea da peste Napoli, in eventualitatea unei calificari. In confruntarea din campionat, cele doua partide au terminat meciul la egalitate, scor 1:1, acesta fiind si singurul punct scos in deplasare de Cesena.

    Arsenal FC – Southampton FC – In acest moment Arsenal ocupa locul 6 cu 20 de puncte si au un golaveraj de 21-15, in timp ce Southampton ocupa locul 3 cu 26 de puncte si au un golaveraj de 24-9. Mizam pe acest pronostic deoarece el a fost castigator in 3 partide din ultimele 5 intalniri directe.

    Chelsea FC – Tottenham Hotspur – Gazdele ocupa primul loc cu 33 de puncte si au un golaveraj de 30-11, in timp ce Tottenham ocupa locul 7 cu 20 de puncte si au un golaveraj de 18-18. Mizam pe acest pronostic deoarece oaspetii nu s-au mai impus intr-un derby din 2010, peste 2,5 goluri.
    Everton – Hull City – Everton ocupa locul 10 cu 17 puncte si au un golaveraj de 23-21, in timp ce Hull ocupa locul 17 cu 11 puncte si au un golaveraj de 14-20. Mizam pe acest pronostic deoarece gazdele au pierdut doar 2 partide pe teren propriu in acest sezon, iar in 4 din ultimile 6 meciuri s-au marcat sub 2,5 goluri in partidele jucate de Everton, iar Hull in deplasare a luat gol in majoritatea meciurilor, pontul nostru fiind castiga Everton si in meci se marcheaza peste 2,5 goluri.
    Sunderland – Manchester City, se joaca in aceasta seara de la ora 21:45, in etapa cu numarul 14 a campionatului englez de fotbal, Premier League. Pe teren propriu, Sunderland nu a mai pierdut in fata celor de la Manchester City din 2008, ultimele patru victorii avand acelasi scor 1:0. City vine dupa sase deplasari in care a inscris in fiecare partida.
    Rubin Kazan - ZenitAvem si un meci din Rusia, Zenit are 35 de puncte si este lider, cu siguranta doreste victoria pentru a se indeparta de CSKA, ce ieri a castigat meciul cu Amkar in minutul 90. Rubin Kazan de asemenea doreste victoria, deoarece chiar daca este pe locul 9, se poate apropia de locul de Europa, deoarece intre locul 9 si 4 este o diferenta de 2 puncte.
   Huesca - FC Barcelona - Acest meci din Copa Del Rey este unul imposibil pentru Huesca, Huesca are cota 29 la casele de pariuri in cazul victoriei. FC Barcelona vine dupa meciuri in care a inscris chiar si 5 goluri, doar etapa trecuta aceasta a castigat cu Valencia cu 0-1. Pronostic peste 3,5 goluri.    
    U.Cluj - Pandurii - Avem un meci si din Cupa Romaniei, U.Cluj venind dupa doua egaluri in campionat, iar Pandurii dupa doua infrangeri consecutive. Deoarece U. Cluj este in foame de meciuri bune, datorita situatiei nu prea bune si tensionate dintre conducere si suporteri, iar casele de pariuri ofera cote egale pentru cele doua formatii, semn ca niciuna dintre ele nu este o favorita clara, noi va recomandam peste 2,5 goluri.