sâmbătă, 8 septembrie 2012

Cat de mult conteaza banii pentru a seduce

Sa lamurim de la inceput un lucru: banii in sine nu starnesc atractia unei femei. Pare  greu de crezut atat timp cat la TV apar zilnic femei frumoase la bratul unora. Cu un pic de rabdare si vei descoperi ca aici exista niste nuante foarte importante.
Prin atractie ne referim la cel mai important tip de atractie. De altfel si singurul tip de atractie care poate determina seducerea profunda a unei femei.
Este vorba de o atractie complexa,  care include, printre altele, si o componenta sexuala puternica, adevarata.
Nimic de genul acesta nu se regaseste in mod real in genul de atractie pe care o femeie il simte atunci cand in preajma ei apare un barbat dispus sa-i cumpere atentia.
Primul tip de atractie este natural, cel de-al doilea este mimat si, ar spune unii, chiar educat.
A doua nuanta importanta se leaga de genul de femeie frumoasa care apare la bratul celui cu bani.
Faptul ca este interesanta sexual nu spune ceva legat de personalitatea acesteia.Capacitatea unui om de a intelege lumea din jurul sau ii determina si alegerile.Daca femeia respectiva este prea marunta ca sa obtina ceva in viata, ii va fi extrem de usor sa faca alegeri de orice fel.
Desi este neplacut, astfel de femei procedeaza exact ca barbatii dispusi sa inghita orice alaturi de o femeie care le ofera siguranta materiala. Exact acelasi mecanism. 
Nu insa toate femeile frumoase care instotesc un baiat cu bani sunt proaste, limitate, disperate dupa bani.
Daca ziarele tabloid, barfele mondene de orice fel, emisiunile TV specializate pe scandal spun zilnic faptul ca nu stiu cine sta cu nu stiu care doar pentru bani,  ti-ar fi greu sa accepti acum si o alta varianta.
Sa stii insa ca aceasta varianta poate exista si e libertatea ta de a   crede  sau de a o ignora.
Totusi, cand vezi astfel de situatii, gandeste-te un pic daca nu cumva baiatul cu bani ar putea sa aiba un tip de personalitate atractiv pentru femeia de langa el.



Banii dezinhiba foarte multi oameni, le ofera o libertate de gandire si, mai ales, de actiune pe care un om lipsit de bani ar putea sa nu le aiba.
De fapt, de cele mai multe ori, omului fara bani chiar ii este frica sa aiba astfel de atitudini.
Asa se construiesc unele societati: de foarte multe ori cel cu bani se simte rege si emana aceasta atitudine, cel sarac se simte sarac si emana aceasta atitudine.
De asemenea, nu limita un om in zona banilor. El, in sine, poate insemna mult mai mult decat contul din banca, iar acest lucru ar trebui tinut minte pentru ca te poate ajuta indiferent de cati bani ai.
Banii au o anume importanta. Cat de mare este aceasta importanta, tu decizi.Si asta chiar nu e vorba in vant sau exercitiu motivational. Tu dai banilor putere sau nu. Felul in care tu privesti banii, felul in care te raportezi la acestia, felul in care te gandesti la acestia determina intr-un final forta banilor in viata ta.
Daca nu-i ai si-i pui in prim plan, alegi o viata plina de frustrari. Alegi sa consumi multa energie mentala si alegi sa te inconjori de ganduri care, intr-un final, te trag inapoi. Ceea ce tu crezi in mod real despre tine se transmite foarte usor unei femei. E important sa lucrezi la formarea omului din tine pentru a avea succes inclusiv in seductie. Sa devii valoros ca sa poti sa gandesti ca un om valoros.
Sa muncesti, sa castigi bani, sa citesti, sa cunosti lucruri, sa ajungi sa cu adcunosti o femeie intersanta. Sunt lucruri care n-au legatura cu banii, sunt lucruri simple care au legatura doar cu tine si cu felul in care iti traiesti viata.
Daca vei continua sa crezi ca poti cunoaste femei interesante doar daca ai multi bani, iti dau o veste proasta.
E posibil sa cunosti femei multe, dar cele cu adevarat interesante nu pun banii pe primul plan.