sâmbătă, 1 septembrie 2012

Moda pantofi/cizme 2012 - 2013 pentru femei si barbati

Moda cizme/pantofi femei

Este timpul sa incepeti sa va procupati de pantofii si cizmele pe care urmeaza sa le procurati pentru sezonul care se apropie, toamna-iarna 2012-2013. Daca esti iubitoare de pantofi, atunci cu siguranta astepti cu interes noul sezon si te intereseaza sa stii ce este in tendinte.


Aflati ca cizmele lungi, peste genunchi, au o revenire in acest sezon de toamna-iarna 2012-2013. Se poarta negru, auriu, dar si culori indraznete. Se poarta tintele, strasurile si combinatiile de texturi.
Texturile mixte, cum ar fi cele dintre culori de materiale diferite vor fi in trend in 2013.

                                                  


Combinatia de negru si maro sau bej este la moda pentru sezonul urmator, de toamna-iarna 2012-2013.
Pantofii si cizmele cu talpa groasa sunt inca la moda pentru femeile care isi doresc un echilibru putin mai mult atunci cand ies la plimbare.
Tocurile subtiri si pantofii in culori vii vor fi un must-have in toamna 2012.
Animal printul nu va parasi nici sezonul urmator tendintele in ceea ce priveste incaltamintea pentru femei. Fie in varianta simpla, fie in varianta indrazneata, prin culori si paiete stralucitoare.
Tocurile cu tinte va vor scoate din multime si de asemenea tocurile inclinate, cu toate ca acestea din urma au un echilibru cam indoielnic. Speram ca aceste cateva sfaturi privind tendintele in ceea ce priveste moda pentru femei la pantofi si cizme pentru toamna-iarna 2012-2013 sa va ajute la cumparaturi.



 Moda pantofi/ghete barbati

Tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2012/2013 resping cu succes stereotipurile tradiţionalismului în ceea ce priveşte moda masculină. Designerii creează acum pantofi care pun imaginaţia domnilor la încercare şi care îi ajută să îşi exprime personalitatea cu stil şi masculinitate.
1. Brogues - La fel de îndrăgit ca şi în sezoanele trecute rămâne modelul brogue. Masculini şi plini de personalitate, aceşti pantofi vor putea fi purtaţi în această toamnă atât la ţinute casual, cât şi la costume în culori contrastante. Modelele variază mult în acest sezon în funcţie de material – piele sau piele întoarsă, sau culoare – bej, maro, cafeniu sau chiar bordeaux.
2. Oxford shoes - Pentru ţinute classy atât ziua cât şi seara, designerii recomandă în acest sezon pantofii tip oxford. Cu o tăietură fină şi creaţi adeseori din materiale preţioase ei pot fi completaţi cu o pălărie sau o
umbrelă britanică pentru un plus de stil.



                                          
3. Bordeaux şi verde închis - Chiar dacă bej, maro, gri sau negru sunt culorile tipice pentru anotimpul rece, în acest sezon însă îşi fac apariţia alte culori vedetă: bordeaux şi verde închis. O pereche de pantofi sau ghete într-o astfel de culoare va atrage cu siguranţă atenţia şi va dezvălui puţin din personalitatea jucăuşă a purtătorului.
4. Combinaţii cromatice atipice - Dacă până acum moda masculină se rezuma la haine şi pantofi perfect asortaţi, acest sezon este extrem de liber din punct de vedere al combinaţiilor. Fie că vorbim despre alăturări între culorile clasice şi nuanţe atipice sau chiar despre combinaţii nebune precum bordeaux cu bleumarin, ele sunt mai mult decât binevenite.
5. Detalii îndrăzneţe - Şireturile verzi, roşii sau chiar fosforescente sau elasticele laterale în nuanţe atipice sunt doar două dintre detaliile pe care domnii pot miza în acest sezon. O pereche de şireturi este uşor de schimbat şi împrospătează instant orice ţinută. Astfel de mici detalii îndrăzneţe se potrivesc perfect pentru ţinutele de weekend, dar pot fi purtate cu stil şi la un costum classy. La fel de importante sunt şi detaliile mai puţin vizibile, astfel că în acest sezon pantofii vin accesorizaţi cu interioare în culori tari sau printuri interesante.
6. Combinaţii de piele - Fie că vorbim despre pantofii creaţi dintr-un singur material, fie despre combinaţii între piele şi piele întoarsăi, orice este permis!
7. Cizmele medii - Un nou trend care îşi face loc în acest sezon este cel al cizmelor medii. Din piele maro sau neagră, clasice, ele se vor potrivi perfect cu ţinutele de zi ale domnilor care ţin la eleganţă şi comoditate în acelaşi timp.
8. Detalii lăcuite - Lacul este un material care revine în acest sezon în încălţămintea masculină. Pantofii pot fi integral din acest material şi se vor alătura unei ţinute extra classy şi elegantă sau pot avea doar câteva detalii lăcuite, caz în care vor putea fi purtaţi cu puţină îndrăzneală chiar şi în ţinutele de zi.


9. Creepers - Designerii internaţionali mizează în acest sezon pe un nou model de pantofi masculini, care cel mai probabil se va păstra pentru câţiva ani - pantofii cu talpă întreagă, fără toc. Denumiţi creepers, aceştia sunt ideali pentru domnii îndrăzneţi, cu ţinute mereu la modă, care nu se tem de detalii deosebite. Ei vor fi bucuroşi să găsească aceşti pantofi în culori nebănuite sau cu inserţii de materiale speciale.
10. Hard boots - Inspirate din moda rock, aceste ghete vor fi printre hiturile sezonului. Pentru bărbaţii care emană masculinitate şi putere la fiecare pas, aceste încălţări sunt alegerea ideală. Cu şireturi lungi sau catarame metalice, vor putea fi purtate cu uşurinţă la ţinutele de zi. Stylish şi confortabile, acestea vor rămâne cu siguranţă în tendinţe pentru cel puţin încă un sezon.