marți, 14 august 2012

Cum sa te imbraci la o nunta

    Fie ca este nunta fratelui sau a celui mai bun prieten, este important sa arati impecabil si sa ai o tinuta care sa se fie specifica unui astfel de eveniment. Iata cateva dintre cele mai importante reguli vestimentare de care trebuie sa tii cont atunci cand mergi la o nunta.



    Ce sa porti la o nunta

    Atunci cand mergi la nunta este clar ca trebuie sa ai o tinuta festiva si sa imbraci un costum elegant, specific unui eveniment de o asemenea amploare. Costumul negru este cel mai potrivit in acest sens, insa asigura-te ca acesta este dintr-un material de buna calitate, suficient de subtire pentru a putea fi purtat intr-un restaurant in care aerul conditionat nu va putea face fata foarte bine.

    De asemenea, daca evenimentul este unul foarte pretentios, intr-o locatie cu adevarat selecta, poti opta pentru purtarea unui smoking, insa numai daca vorbesti cu mirele in prealabil pentru a cere mai multe detalii.

    La acest costum ai nevoie de o cravata, care poate fi simpla sau un dungi, niciodata in carouri. De asemenea, chiar daca mai nou se poarta cravatele foarte subtiri, regula nu este valabila si pentru tine daca esti un tip masiv. Daca totusi esti inalt si ai o silueta perfecta, cravata subtire este potrivita pentru tine.
In aceea ce priveste camasa, fereste-te de camasile in dungi sau carouri. Acestea se preteaza unui eveniment de zi sau unei iesiri in club si nu unei nunti. Opteaza pentru o camasa simpla, alba, crem, bej, gri deschis sau bleumarin.



    Ce sa nu porti la o nunta

   Costumul intr-o nuanta deschisa este cea mai neinspirata alegere pentru un nuntas. De regula, doar mirii pot imbraca un costum alb, bej sau crem si in niciun caz invitatii. Poti purta costum sau smoking alb doar daca faci parte din gasca cavalerilor de onoare si doar daca mirii iti cer acest lucru.

    De asemenea, pantofii albi nu sunt nici ei o alegere prea fericita. Costumul alb si smokingul alb te vor aduce in centrul atentiei si ii vor determina pe invitati sa creada ca tu esti mirele.