joi, 9 august 2012

MODA TOAMNA 2012!

FEMEI

Chiar daca mai este pana la toamna, deja ne gandim la trendurile si la culorile ce vor fi purtate aceasta toamna. Toamna aceasta ( ca si de 2 ani incoace ) se poarta stilul british, cizme lungi, culori sobre, paltoane/trench-uri, fulare groase si asa mai departe.


Trench-ul
Un trench cu curea cu o pereche de pantofi eleganti, desigur, pantofii trebuie sa fie de o culoare sobra iar high-light-ul trebuie sa fie Trench-ul, indiferent daca e pana in talie, ¾ sau lung dupa genunchi, stil army, stil casual, cea mai importanta este culoarea, culorile precum cremul si gri deschis sunt cele mai vizate, si va vor face sa fiti remarcata in orice imprejurare.
Incaltamintea
Toamna aceasta se poarta incaltamintea din piele/piele intoarsa cu toc inalt sau semi-inalt, ghetutele iarasi sunt un must dar cele mai ideale sunt cizmulitele si cizmele stil army, toate acestea avand culori cat mai sobre posibile, exceptie facand culorii gri care este ok daca este atat deschis cat si inchis
Accesorii
Ca si accesorii cele mai vizate ar fi urmatoarele : fular/esarfa, poseta tip plic, manusi.
Prin urmare ceasurile/bratarile nu isi au locul deoarece nu se pot vedea, acestea vara predomina, plus ca purtand lucruri metalice toamna poti fi adepta unor probleme reumatice la zona gatului si al incheieturilor.
Un loc important il mai ocupa de asemenea si palariile, un loc ocupandu-l palariile tot stil british dandu-va acel aer sofisticat al aniilor ’80, insa sunt foarte greu de asortat, prin urmare aveti grija.
Aceste haine fashion combinate va vor da un aer sofisticat si garantez ca veti fi remarcata oriunde.

BARBATI

Pantaloni
In toamna 2012 se vor purta pantalonii slim fit, in nuante de gri, verde si portocaliu. Atentie, daca nu aveti constructia speciala stilului slim fit, evitati sa purtati astfel de jeans pentru ca nu vor sta bine. Puteti alege pantalonii mai drepti sau jeans cu turul putin lasat si bretele.
Nu uitati ca tendintele sunt un must have, dar sa va stea bine, este tendinta care nu se va demoda niciodata.
Jachete
Jachete de blugi, geci de piele biker sau jachete tip trench – asta se cere in garderoba  de toamna. Jachetele scurte se poarta de regula desfacute, asortate unui look ravasit si ceva atitudine.
Pantofi
In toamna 2012, ghetele in stil army sunt un must-have pentru barbati. Ghetele sunt fie accesorizate cu diferite sireturi, fie sunt in animal print.
Puteti purta acest tip de incaltaminte la skinny jeans la care puteti purta fie o camasa casual, fie tricouri in acelasi stil army, insa aveti mare grija sa nu exagerati cu accesoriile de acelasi tip, ideal este sa pastrati o armonie in tinuta voastra.
Camasi
Anul acesta, barbatii se pot bucura de camasi in carouri, cu diferite print-uri, dar intr-o paleta larga de culori. Camasile sunt potrivite oricarui barbat care isi doreste sa iasa din “banalitate”, asa ca nu ezitati sa va achizitionati o astfel de piesa vestimentara.