joi, 12 iulie 2012

Afaceri in domeniul constructiilor

1. Afaceri cu panouri solare -  In acest caz discutam despre o modalitate viabila de obtinere de profit din energia neconventionala. Este important de retinut faptul ca Romania beneficiaza de cca 2100-2200 de ore cu soare pe an, conform informatiilor Administratiei Nationale de Meteorologie, fapt care ofera un grad foarte mare de acoperire a necesarului de caldura prin conversie cu colectori solari.
2. Agentie-dispecerat pentru reparatii casnice diverse - Agentiile-dispecerat pentru reparatii casnice diverse preiau apelurile telefonice ale clientilor care necesita mesteri din domenii variate. Poate fi vorba despre un calorifer fisurat, despre un parchet valurit, despre o sonerie care nu mai functioneaza si lista continua in mod neintrerupt. Agentia colaboreaza cu mesterii care pot oferi servicii de calitate la preturi corecte si profiturile se aduna din comisioanele percepute uneia dintre parti.
3. Servicii de mansardare a blocurilor - Primele blocuri mansardate au aparut in Sibiu si efectul a fost unui formidabil. Blocurile semanau cu niste case mai mari si locuitorii lor au fost foarte multumiti de rezultate. In cazul acestui proiect exista doua alternative, fiecare cu necesarul sau de capital. Doritorii pot sa colaboreze cu firme de constructii si proiectare, caz in care investitia initiala este minima, sau pot construi mansardele cu propria firma, caz in care se cere un capital de minim 20.000 de euro.
4. Placarea blocurilor cu polistiren - Este o afacere foarte banoasa, dupa ce ajungeti la un acord cu autoritatile locale si/sau asociatia de locatari din blocul respectiv, o conditie necesara este sa aveti  firma d-voastra.