duminică, 15 iulie 2012

Ce calitati cauta barbatii la o femeie?

Toti ne-am intrebat la un moment dat ce calitati cauta barbatii la viitoarea lor iubita sau la viioarea sotie.
Expertul Lisa Daily, autoarea unei cartii extraordinare "Stop Getting Dumped", a reusit sa ne demonstreze contrariul printr-un studiu realizat recent.
Ea a intervievat in perioada studiului sute de barbati si, in final, a ajuns la concluzia ca un barbat isi doreste de la o femeie urmatoarele 10 lucruri:

1. Ea trebuie sa aiba o viata proprie cu tot ceea ce presupune aceasta. Cu alte cuvinte, femeia trebuie sa se ingrijeasca, sa acorde atentie stilului sau personal si sa isi gaseasca timpul necesar pentru a se vedea cu familia si prietenii. O astfel de femeie cauta aventura in calatorii, se bucura de o excursie in desert, dar si de o plimbare in parc intr-o zi cu soare. In concluzie, ea nu va depinde de partener si nu il va considera pe acesta scopul existentei ei.

2. Nu face niciodata primul pas. Cu toate ca acest aspect a fost dezbatut intens de-a lungul timpului, Daily este de parere ca femeia nu ar trebui sa faca niciodata avansuri unui barbat. in schimb, ea le sfatuieste pe reprezentantele sexului frumos sa astepte ca barbatul sa fie cel care initiaza si planuieste intalnirile. De ce considera Daily ca asa este cel mai bine? Iata si explicatia: daca femeia este cea care suna tot timpul, aceasta nu va stii niciodata daca el este cu adevarat interesat de ea sau doar accepta situatia pentru ca este mai comod decat sa alerge dupa alte femei. In timp, ea va ajunge sa se indoiasca de relatia sentimentala. Barbatii nu sunt programati sa gandeasca asa, drept urmare este mai bine sa le lasam lor initiativa.

3. Femeia visurilor lui este sexy, fara a deveni vulgara. Aceasta regula regula se aplica diferit pe masura ce relatia dintre cei doi avanseaza. La inceput, o femeie ar trebui sa se abtina de la a face orice fel de comentariu cu aluzie sexuala. De asemenea, atunci cand flirteaza atingerile ei trenuie sa fie nonsexuale. Cand relatia devine mai serioasa, si implicit intimitatea dintre cei doi creste, atingerile sexuale si dovezile de afectiune in public sunt mult mai potrivite. In acest punct nu te mai opreste nimeni sa `te joci pe sub masa.

4. Iubita ideala asteapta pana sa faca sex cu noul partener. In regula, revolutia sexuala a avut loc acum ceva timp si putini sunt cei care mai asteapta o mireasa pura in zilele noastre. Dar sexul constituie inca un mare pas intr-o relatie sentimentala. Multe femei nu constientizeaza cat de mult poate influenta sexul dimanica unei relatii. Atunci cand femeile fac sex, in corp se elibereaza oxitocina, un hormon care se pare ca le determina pe femei sa se simta mult mai apropiate de partener. Astfel, daca ele fac sex cu noul partener prea repede vor avea tendinta sa acorde relatiei mai multa importanta decat este indicat la inceput. In aceasta situatie, cei mai multi dintre barbati se simt sufocati si efectiv fug.

5. Face lucruri marunte prin care arata ca ii pasa. Nu trebuie sa faci totul. Imoprtant e sa iti doresti sa faci lucruri mici care ii demonstreaza lui ca iti pasa si ca acorzi atentie nevoilor sale. Bineinteles, partenerul trebuie sa faca acelasi lucru pentru tine din proprie initiativa.

6. O buna iubita isi sustine intotdeauna partenerul. Ea il va ajuta sa creasca in ochii sefului, va rade la glumele lui si il va face sa straluceasca in fata tuturor atunci cand acest lucru este important.

7. Barbatul nu va fi niciodata presat de partenera ideala. Barbatii au o aversiune bine stiuta fata de orice presiune exercitata asupra lor. In concluzie, femeile trebuie sa evite orice gest sau actiune care le-ar putea da partenerilor impresia ca sunt constransi. Astfel ies din discutie zecile de telefoane zilnice, e-mailurile din ora in ora sau conversatiile despre casatorie. Barbatii nu vor sa evalueze continuu relatia, ei vor sa traiasca momentul.

8. Nu va accepta un comportament grosolan din partea nimanui. Barbatii respecta femeile care nu le permit anumite gesturi sau un comportament urat. In acelasi timp, nici o femeie nu ar trebui sa accepte sa se intalneasca cu un barbat casatorit, unul implicat intr-o relatie sau unul care le abuzeaza fizic sau psihic.

9. O femeie buna intotdeauna isi alege un barbat bun. Acest lucru inseamna ca o femeie corecta ar trebui sa caute un partener onest, in care se poate increde si care o va trata cu respectul cuvenit. Daca el spune ca va fi intr-un loc, atunci ea acolo il va gasi. Bunele maniere arata ce fel de om este cu adevarat.

10. EA stie ca dragostea este cea mai importanta parte dintr-o relatie. Cum stie o femeie ca si-a gasit asa-zisa jumatate? Daily considera ca unele femei au un fel de revelatie, un moment special in care isi dau seama ca au gasit ce cautau. Din acea secunda, fericirea celui de langa ea devine la fel de importanta ca cea proprie.





Cea mai importanta si cea mai aproape de parerile mele despre acest subiect este ca o femeie buna intotdeauna isi alege un barbat bun. Aceasta inseamna ca o femeie corecta si o femeie inteligenta ar trebui sa caute un partener onest, in care se poate increde nu doar ea, si care o va trata pe ea, si pe ceilalti oameni din jur cu respectul cuvenit. Bunele lui maniere arata ce fel de om este el cu adevarat, dar in acelasi timp arata cel fel de om este si ea.