miercuri, 11 iulie 2012

Parfumuri recomandate vara 2012!

Femei

LAUGH OFTEN de la Avon : Amestecul delicat de arome de citrice, ceai alb si verde, bujor roz, frezie si trandafir este atat de usor si aerat, incat te invaluie pe negandite, fiind cea mai buna optiune cand ai activitate intensa intr-o zi umeda si calduroasa de vara. Pret : 70 lei.


 
One Summer, Calvin Klein : Delicat, jovial si proaspat, acest parfum citric este un cocktail de fructe, stralucind ca o raza de soare intr-o zi de plaja. Se deschide cu note de menta, catravete, lime si bergamota si are un miez parfumat de mere verzi, rozmarin, lotus, totul pe o baza de santal, pluta, rom si alge.
Pret aproximativ: 140 lei


Clasique 2012, Jean Paul Gaultier care reinventeaza in fiecare an parfumul clasic care a cucerit multi ani la randul interesul femeilor puternice si complicate. Inspirat de colectia de primavara-vara, Classique este "imbaiat" in caldura verii, inconjurat de arome tropicale, care evidentieaza curbele sale senzuale: note de mandarina, lamaie, trandafir, floare de portocal, iasomie, ylang-ylang, crin, iris, vanilie, mosc si ambra.
Pret aproximativ: 220 lei


Women Summer 2011, DKNY : editie limitata pentru 2012 de catre Donna Karan, compozia parfumului incepe cu energice, proaspete si incitante de clementine, rodii si papaya verde. Centrul parfumului include flori de magnolie si portocal, infasurate in frunze de tei. Iar baza devine fierbinte, cu arome de mosc alb si  ambra aurie. Pret : 230 lei.







Escada : gama de vara, in aceasta vara Escada celebreaza 20 de ani de cand realizeaza, cu succes, colectii uimitoare de parfumuri. Pentru vara lui 2012 Escada ofera o colectie delicioasa, cu o putere uimitoare de a ne incanta simturile olfactive, impletind arome fructate si proaspete cu ingrediente florale intense. Sexy Graffiti este seducator, cu arome de menta, vanilie si bujor rosu, capsuni, grefe si fructe de padure. Rockin' Rio contine un amestec de mosc, santal, pina colada, piersica, mandarina, papaya si ananas. Island Kiss este exotic, cu o baza de mosc, fructe rosii, magnolie, piersica si note de varf de portocala, floarea pasiunii si mango.
Pret aproximativ: 180 lei.




Barbati

Gucci Guilty Intense este destinat barbatilor care vor sa atraga, este un parfum de seara, destinat evenimentelor sociale, note de varf : lamaie , lavanda; note de baza patchouli si cedru. Pret : 240 lei. 

Givenchy Play Sport : un parfum atemporal pentru un om modern cu o aroma unica, note de varf portocala, bergamota, grapefruit, mandarina, note de baza : vetiver si patchouli. Pret : 220 lei. 


Davidoff Cool Water Summer Pure Pacific :  special pentru aceasta vara, prezinta ca note de varf : mandarina, grapefruit, lamaie si ca note de baza : ienupar, vetiver, santal. Pret : 160 lei.



Calvin Klein Eternity, Summer 2012 : este un parfum care are ca note de varf pepene galben, ienupar, musetel; notele de baza fiind chilimbar, mosc, patchouli. Pret : 180 lei.

   

Dolce & Gabbana, The One Sport: un parfum mai usor si mai fresh fiind creat pentru barbatul sportiv si dinamic, ca note de varf avem tonuri acvatice, rozmarin, iar ca note de baza : patchouli si mosc. Pret : 270 lei.