sâmbătă, 7 iulie 2012

Sfaturi imbracaminte in club!

Barbati

Cei mai multi barbati au probleme atunci cand vine vorba cu alegerea tinutei pentru o iesire in club. In primul rand trebuie sa iti mulezi cat de cat stilul pe genul clubului. Nu este recomandat sa mergi imbracat in camasa mulata intr-un club cu muzica rock, ci cu un tricou cu un imprimeu interesant si jeansi rupti.
Iata cateva sfaturi pentru a te imbraca potrivit pentru club
Nu purtati negru,chiar daca este o culoare versatila, potrivita pentru orice moment si ocazie, negrul nu este o optiune buna pentru club. In primul rand pentru ca luminile speciale din club vor scoate in evidenta chiar si cea mai mica scama (sau fir de matreata), dar si pentru ca transpiratia este mult mai vizibila pe hainele de aceasta culoare,o optiune mai buna ar fi griul, grena sau bleumarinul.
Nu va imbracati prea gros chiar daca afara este iarna, evitati sa va luati  prea multe haine sau imbracati-va astfel incat sa puteti ramane doar intr-un tricou sau o camasa subtire. In club este cu siguranta foarte cald, iar un strat prea gros de haine nu va permite sa dansati si sa va desfasurati. In plus, orice deodorant sau parfum utilizat, un strat gros de haine va face sa transpirati si toata lumea sa plece din jurul vostru.
Nu purtati cele mai bune haine, oricat va doriti sa aratati bine, nu uitati ca in club lumea este foarte agitata si are paharele pline cu bauturi alcoolice. Asadar, este foarte posibil ca hainele voastre cele mai bune sa fie "victime" ale unor pete pe care nu le mai poti scoate nici cu cei mai sofisticati detergenti.
Fara ochelari de soare(daca nu esti cumva P.Diddy sau Jay-z), chiar daca te deranjeaza luminile puternice sau jocurile de lumini din club, evitati sa purtati ochelari de soare. De regula, persoanele care poarta ochelari de soare in club nu sunt foarte bine privite si reprezinta motiv de ras. Cu siguranta nu veti avea succes la femei si nici nu veti reusi sa impresionati pe cineva, poate doar in sens negativ. Daca intr-adevar aveti ochii sensibili, ar fi bine sa optati pentru picaturi oculare recomandate de medicul oftalmolog.


Femei

Ce se poarta prin cluburi si imbracamintea pentru club sunt subiectele cu care femeile si ocupa o gramada de timp inainte de a pleca de acasa.
Tinutele de club trebuie sa fie sexy, dar atentie sa nu cadeti in extrema vulgarului.
O pereche de blugi cu un corset sexy sau un tricou sexy care sa ofere decolteului un aspect frumos, este o tinuta simpla si foarte potrivita daca vreti confort si vreti sa petreci pana dimineata.
Daca va place sa fiti si sexy si eleganta atunci alegeti o rochie scurta si mai simpla. Nu faceti greseala sa alegeti o rochie de seara intr-un club de noapte!
Culorile rochitelor de club sunt diverse, in ziua de azi fiind foarte populare: rozul, violetul, rosul, verdele si galbenul. Vorbind despre dimensiuni, rochitele cele mai scurte sunt cele mai populare, foarte improbabil sa vedeti rochite lungi prin cluburi.
Ce mai este la moda pe langa rochitele scurte pentru club sunt noile combinatii de blugi scurti cu bluze pentru club stralucitoare si foarte colorate. Cat despre culorile care se poarta in club, la fel ca si la rochite, cele mai populare sunt cele mai stralucitoare si mai tipatoare, pentru a iesi in evidenta cat mai bine. Bluzele decoltate si colorate sunt foarte in voga, asadar, data viitoare cand mergeti la cumparaturi si vreti sa va achizitionati o bluza care sa o purtati in club, tineti minte ce anume se poarta! De asemenea, materialele foarte groase nu sunt recomandate pentru club.