luni, 9 iulie 2012

Calitate sau Cantitate?

Un barbat care doreste sa aiba succes in relatie cu femeile trebuie sa interactioneze cu cat mai multe dintre acestea. De exemplu, iti poti invinge o timiditatea intrand in vorba cu femei, indiferent ca este vorba de o simpla vanzatoare sau o fata pe care ai remarcat-o. In felul acesta, cu timpul, ajungi sa ai o usurinta deosebita de-a initia conversatii cu fetele care-ti plac fara a recurge la tampenii de genul “ce cald este astazi”, “cat este ceasul?” sau “te cunosc de undeva?”.
Totusi, atunci cand uiti  rostul unui astfel de exercitiu si ajungi in situatia de-a-ti dori sa relationezi in profunzime cu orice femeie, ai o problema.
Regula de baza, si aici am vrut sa ajungem este ca sa incerci sa nu relationezi cu o femeie a carei singura calitate este frumusetea, in acest caz e sufiecinta o ,,intalnire" sau doua maxim, Cu cat petrecei mai mult timp in compania unei fete a carei singura calitate e frumusetea si atat, cu atat risti sa te prostesti la randul tau. Fereste-te de apucaturile barbatilor complexati,  suficienti barbati isi doresc partenere mai prostute decat ei doar pentru a fi siguri ca le pot domina in relatie. Genul de complexati care nu ar putea suporta gandul ca o femeie nu numai ca poate fi mai desteapta decat ei, dar mai si este, zilnic, in fiecare moment al relatiei. Daca fata pe care ai cunoscut-o da semene evidente ca e mai desteapta decat tine, bucura-te. Inseamna ca ai calitati care o fac sa stea in compania ta si, mai mult, ai toate sansele sa castigi si tu de pe urma inteligentei sale. Nu uita, este mai importanta pentru tine calitatea relatiilor decat cantitatea lor, regula care se aplica si in general. Si inca o idee nu incerca sa ai o relatie cu femeie care face ea primul pas, niciodata nu o sa aduca nimic bun, despre acest subiect vom continua altadata.