joi, 12 iulie 2012

Afaceri in mediul rural

Exista foarte multe idei de afaceri mici si multe dintre acestea sunt si idei de afaceri cu bani putini si potrivite pentru mediul rural. Consultantii, recomanda sa incercati sa va implicati in afacerile din domeniul cultivarii legumelor in sistem ecologic, in domeniul cultivarii plantelor medicinale in sistem ecologic sau in domeniul cultivarii arbustilor fructiferi in sistem ecologic. Nu va trebuie teren foarte mare pentru a incepe sa valorificati anumite culturi care ofera productii insemnate si cautate pe piata. Mai puteti sa va orientati si catre ideile de afaceri la tara din domeniul cultivarii ciupercilor Champignon sau Pleurotus. Ambele ofera produse cautate pe piata. Si, in acelasi timp, ambele sunt idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini.
O alta optiune este sa incercati sa va implicati in cresterea si ingrijirea florilor, in cresterea iepurilor, in apicultura. Spre exemplu, in apicultura discutam despre idei de afaceri mici, cu bani putini si potrivite pentru la tara. Puteti incepe cu 3-4 stupi si de aici pornesc afacerile.
Toate ideile de afaceri pe care vi le-am recomandat sunt lipsite de necesitatea existentei angajatilor. Sunt idei de afaceri pe care le puteti pune in practica dvs.
Mult succes si spor la idei de afaceri!