marți, 3 iulie 2012

Windows 8 Release Preview

Microsoft a reimaginat si reinventat Windows, pornind de la baza solida, rapida si fiabila a Windows 7.
  • Este o interfata tactila complet noua. Foarte aproape de forma finala de prezentare, Windows 8 Release Preview ne ofera o imagine de ansamblu pentru cum va arata sistemul de operare Windows 8 la momentul lansarii oficiale, eveniment ce ar trebui sa aiba loc inaine de sfarsitul acestui an.
  • O noutate care cu siguranta va fi apreciata de catre cei care nu dispun inca de un PC prevazut cu ecran touch, este posibilitatea de a folosi gesturi touch aplicate cu ajutorul trackpad-ului. Microsoft spera ca prin aceasta schimbare sa convinga si acei utilizatori descurajati initial de interfata Metro, mult prea greu de folosit cu un simplu mouse.
  • Desi inca nu este gata 100% sa inlocuiasca complet o instalare de Windows 7, Windows 8 Release Preview merita incercat, instalat pe o partitie dedicata de pe hard-disk, sau testat cu ajutorul aplicatiei de virtualizare Virtual Box, sau chiar instalat in locul vechiului sistem de operare, vei ramane surprins de cat de repede va porni calculatorul tau cu acest nou Windows.
  • Este un Windows nou pentru dispozitive noi si chiar si vechi. Si acum este usor sa il incercati, indiferent daca il instalati pentru prima oara sau faceti trecerea de la Windows 8 Consumer Preview.