marți, 24 iulie 2012

Ochelari de soare 2012

Ochelarii sunt un accesoriu necesar in orice zi de vara, mai ales atunci cand mergi la mare si cand reflexiile apei pot dauna puternic vederii tale neprotejate. Iata cateva modele de ochelari care iti vor evidentia trasaturile, care te vor scoate din multime, dar care, mai important decat orice, iti vor proteja ochii.

Wayfarer


Compania Ray-Ban a inclus in colectia din 1953 primul model de ochelari Wayfarer. Acestia sunt creati in stilul geek, insa au avut foarte mult succes la vremea respectiva. De cativa ani, moda ochelarilor Wayfarer a revenit in intreaga lume.
Acestia pot fi asortati cu o pereche de pantaloni scurt, cu un maieu larg si o palarie de paie, cu borul mic. Pentru ca au lentila destul de mare, ochelarii Wayfarer iti protejeaza nu doar ochii, ci si pielea din jurul acestora.



Aviators

Tot cei de la Ray-Ban au promovat si modelul Aviators, ochelarii recunoscuti pentru forma lor care seamana cu o lacrima.
Desi ochelarii Aviators au aparut de foarte multa vreme si au fost purtati de multe generatii, ei continua sa castige tot mai mult fani care nu are renunta la acest model pentru nimic altceva.
Ochelarii Aviators pot fi asortati cu nenumarate tinute. Indiferent ca stai pe plaja sau mergi la cumparaturi, ochelarii Aviators iti vor completa perfect outfitul.



Wraparounds

Ochelarii Wraparounds fac o treaba mai buna decat orice alt model atunci cand este vorba despre acoperirea ochilor.
Acestia protejeaza ochii de razele soarelui care ar putea patrunde din lateral si care ar putea provoca arsuri la nivelul retinei.
In plus, ochelarii Wraparounds sunt foarte moderni si pot fi purtati in special la plaja.



Indiferent de ochelarii pe care ii alegi, asigura-te ca acestia au un factor de protectie impotriva razelor UV mai mare de 400. De asemenea, acestia ar trebui sa iti acopere bine ochii si sa formeze un filtru puternic impotriva razelor de soare.

http://www.tu.ro/tu-bozsitz/