marți, 31 iulie 2012

Situatiile dezastruase pentru un barbat in relatiile cu femeile





Relatiile cu femeile pot varia de la una la alta, in functie de femeie, unele relatii pot sa fie mai bune altele nu prea reusite, ce nu trebuie sa varieze in cazul barbatiilor este stilul pe care-l abordeaza intr-o relatie sau la inceput de relatie. Pentru a-ti forma un stil, trebuie sa ai niste principii de baza, principii care se vor forma dupa un anumit timp, dupa ce acumulezi experienta, invatand din greseli, astfel voi da exemplu de niste greseli sau situatii care barbatii trebuie sa le evite neaparat.
Sa-ti cumperi relatia
Societatea actuala te indeamna sa faci acest lucru. Peste tot apar barbati cu bani insotiti de diverse tipe care arata bine astfel incat poti ajunge usor la concluzia ca banii sunt secretul acestor succese.
Lucrurile nu stau asa, deci nu fa eroarea pe care o fac enorm de multi barbati. Nu incerca sa cumperi atentia femeilor cu ajutorul cadourilor, nu incerca sa faci din banii tai momeala pentru ea.
Lasa-i pe altii sa intretina femeile si tu fii barbat! Adica fa in asa fel incat sa-i starnesti atractie prin ceea ce esti tu, prin personalitatea ta, prin atitudinile tale, prin ceea ce ai tu in cap.
Nu vei fi niciodata un om intreg daca vei consuma timp si sentimente cu o femeie care iti sta alaturi pentru castiguri materiale.
Sa te rogi de o femeie
Ceea ce  primesti de la o femeie ar trebui sa fie rasplata pentru ceea ce inseamni tu pentru ea, nu pentru ca ai cerut cu “te rog frumos”. De asemenea, invata ca pentru un barbat  formula “te rog” se scrie si se rosteste folosing un singur “o” nu “te roog” sau chiar “te roooog”. Prin urmare, nu te ruga de o femeie. Daca te refuza, vezi-ti de treaba si incearca in alta parte.
Sa fii inselat, dar sa-i mai acorzi o sansa
Eroarea asta este atat de comuna, astfel incat barbatii  nu vor sa invate macar din experientele altora daca ale lor nu le sunt limpezi. In plus,  partea cu adevarat spectaculoasa si naucitoare in acelasi timp este ca invariabil acesti barbati ajung sa regrete faptul ca au acordat aceasta noua sansa pentru ca o femeie care te-a inselat o data, o va face din nou.
Sa-ti plangi de mila
Niciodata nu-ti plange de mila pentru ca nu faci altceva decat sa arati tuturor cat de slab esti. Mai mult, le oferi si un bonus in sensul ca astfel de atitudini provoaca sila. In concluzie, daca-ti plangi de mila le provoci sila tuturor, indiferent ca vorbim aici de femeile din jurul tau sau de prietenii tai.
Sa vrei relatii clasice cu toate femeile
Poate iti suna un pic neobisnuit, dar afla ca exista multi barbati care vor relatii clasice cu orice femeie care le starneste atentia. Adica azi au cunoscut o  tipa, iar maine se intreaba ce sa faca pentru a avea o relatie cu respectiva. Oamenii astia sunt simbolul disperarii, iar femeile ii miros de la  distanta detectand rapid astfel de tipi, iar dupa ce-i detecteaza, ii elimina din raza lor de interes.
Deci, incearca sa nu fii un simplu microb si  relationeaza relaxat cu femeile care-ti starnesc interesul. Nu-ti face un scop din a avea prietena sau din a te insura.